13. kolo
03.11.2012 19:20 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 1:1

Sparta Praha se nakonec po devadesáti minutách rozešla s domácí Boleslaví remízově, oba týmy vstřelily po gólu. V utkání potkala nešťastná událost také dva hráče, Kadlec s Nešporem kvůli zranění hlavy nemohli v utkání pokračovat.

Sparta se mohla v případě výhry dotáhnout na vedoucí Jablonec, nakonec se ale v Mladé Boleslavi musela smířit s bodem za remízu 1:1. Domácí jsou nyní na průběžném desátém místě.

První vážná akce nastala v osmé minutě, o nic radostného se ale nejednalo. V souboji o míč se totiž srazili dva hráči, Václav Kadlec narazil do Martina Nešpora a oba hlavičkující museli opustit hřiště. U Kadlece i Nešpora se ale jednalo o vážnější poranění hlavy a tak již nebyli schopni pokračovat ve hře.

Mladý sparťanský brankář Tomáš Vaclík musel řešit vážnou situaci po půlhodině hry, když se na jeho bránu řítil střídající Kulič. Vracející se Jarošík ale svému brankáři pomohl a situaci uklidnil. Sparta se ani přes slušnou kombinaci k pořádnému ohrožení brankáře Millera nedostala.

Do druhého poločasu už místo Pamiče v dresu Sparty naskočil Roman Polom. O deset minut později se již skóre na stadionu v Boleslavi měnilo. A to k libosti domácího celku, po rohovém kopu se k zakončení před Vaclíkem dostal Jakub Mareš a poslal svůj celek do vedení.

O chvíli později stál střelec první branky u zajímavé akce, když posunul míč na Tomáše Janíčka, ten ale nezakončil přesně. Na druhé straně mohl vyrovnat Bekim Balaj, ale jeho rána bránu minula. Za minutu hrála Sparta ve výhodě, když se po druhé žluté kartě nechal vyloučit střelec gólu Mareš.

Sparta toho využila o pouhé dvě minuty později. Rána Josefa Hušbauera nakonec brankáře Millera zaskočila natolik, že domácí brankář již nedokázal reagovat a Sparta srovnala krok - 1:1.

Záložník Ladislav Krejčí mohl dokonce strhnout vedení ve prospěch hostí, jeho střelu ale zastavilo břevno. Sparta tak remizuje s domácí Boleslaví, která je zatím desátá.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Houfi

0:1

Reagovat
vanGomm

Tip X2

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
usarny

1:3 (Kadlec, Krejčí, Balaj)

Reagovat
smazaný uživatel

a zase penalta jebat spartu!

Reagovat
Sw!fty

a Kadlec v píči

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele