25. kolo
28.04.2013 18:05 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

Liberec veze z Boleslavi tři body a nadále postupuje vzhůru

Svěřenci Jaroslava Šilhavého potvrdili výborné rozpoložení a po dalším vítězství na půdě Mladé Boleslavi se dostávají bodově na úroveň odvěkého jabloneckého rivala a Sigmy, přičemž pohárová místa zůstávají omezena...

Bolka začala tradičně na domácí půdě hodně aktivně a držela soupeře pod tlakem, čemuž mimo jiné pomohlo i několik rohových kopů. Nadějnou možnost měl hlavou zakončující Nešpor, jeho pokus ale zastavil Kušnír. Postupem času se hry přece jen vyrovnala a naopak mohl otevřít skóre Rybalka, který pálil z hranice pokutového území, ovšem vymezený prostor o kousek minul.

Ve 28. minutě se do pokutového území vřítil Štohanzl, jehož náběh nezachytil Delarge a rozhodčí Nenadál musel ukázat na značku pokutového kopu! Odpovědnost vzal na sebe ostřílený David Jarolím, ale nabízenou výhodu nevyužil, napálil mičudu pouze do tyče a následná dorážka stejného hráče pochopitelně platit nemohla. Těsně před odchodem do kabin pak Rybalka našel ve vápně Rabušice a ten přesnou hlavičkou zajistil Slovanu kýžené vedení - 0:1.

Hostující ofenzivu přišel do druhého dějství podpořit Josef Šural (nahradil Isaaka Sackeyho) a vzápětí si mohl připsat asistenci, ovšem Delarge trestuhodně mířil vysoko nad prostor branky! Záhy navíc mohla tato situace mrzet Severočechy ještě více, neboť Kelić si nešťastně tečoval do vlastní branky střelu Nešpora a bylo srovnáno na 1:1. Liberec tímto inkasoval premiérově po 444 minutách!

Tento moment domácí stranu nabudil. Dokonat obrat mohl Mareš, ale jeho pokus Kovář za svá záda nepustil. Navíc hned z protiútoku Šural odcentroval před branku a Rabušic z bezprostřední blízkosti přidal svůj druhý zásah - 1:2! Zbytek utkání byl ve znamení domácí snahy o vyrovnávací branku, kterou mohl zaznamenat střídající Chramosta, ale hlavou mířil nepřesně. Povedlo se to až Sivričovi, jenž nekompromisně napálil balón na místo určení a srovnal na 2:2. Už v nastaveném čase však po odvrácené standardce vrátil míč do branky Štajner a výrazně tak zamíchal kartami na čele - 2:3.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Tomtaf

0:7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
staimy

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky gólů k tomuto zápasu: http://www.ligista.cz/news/boleslav-liberec/

Náš tip na výsledek 1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X2.

Reagovat
REPLIKATOR

Očekávám přestřelku, jak je ve vzájemných zápasech zvykem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

liberec-vyhraje 3:1 :-)

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jarolím mi byl vždycky nesympatický a po návratu do GL se v tom jen utvrzuju. Blbé kecy do médií, dneska zkušeně neproměnil penaltu, zkušeně po ní dorážel, i když za ním byl hráč, který mohl dát regulérní gól, zkušeně si nechal dát 4. žlutou kartu za řeči a mohl bych pokračovat ještě x řádků

Reagovat
Gryphonheart

Sackey s Delargem se přetahují, kdo nahradí sběratele karet Váchu? Jen aby to chlapci trochu nepřehnali s tou aktivitou..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro MB docela shit, kdyz jim to tam Jirka v nastaveni vypali...ale tak pro Spartu tohle nic neznamena

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele