15. kolo
18.11.2012 17:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

FC Hradec Králové - Slavia Praha 3:2

Hradec Králové nakonec udolal Slavii, v utkání padlo pět branek. Hosté sice vedli, ale ze tří bodů se po závěrečném hvizdu radují domácí hráči.

Utkání se vyznačovalo nervózní atmosférou již od začátku. Přeci jen, Slavia není zvyklá pohybovat se kolem devátého místa, naopak Hradečtí se museli velmi snažit, aby se dostali do klidnějšího pásma. To se jim nakonec daří, i když utkání vůbec nebylo jednoznačnou událostí.

Už v deváté minutě jsme viděli první vážnější akci zápasu, do zakončení se dostal Milan Škoda. Útočník hostí ale nezamířil přesně. Diváky to ale mrzet nemuselo, protože o pouhou minutu později se Slavia již prosadila. Po práci obránce Martina Latky, který vracel míč zpět do ohně se prosadil jeho kolega Milan Nitrianský a Slavia vedla.

O osm minut později ale bylo srovnáno. Martin Berkovec musel kapitulovat po závaru v pokutovém území, k míči se dostal Dušan Uškovič a dal domácímu týmu naději.

Tu proměnil v konkrétnější obrysy opět Uškovič. Slovenský útočník technickou střelou trefil přímo šibenici Berkovcovy brány a domácí vedli!

Ve druhé půli se hnal na slavistickou bránu Šísler, z celé situace ale byl pouze rohový kop. Brankář Tomáš Koubek musel hasit šanci Milana Škody, po ní se už ale opět měnilo skóre. Vývoj utkání řádně zdramatizovala Slavia, po Juharově přihrávce se prosadil Karol Kisel!

Inkasovaná branka ale Hradec nezlomila. Naopak, deset minut před koncem se domácí opět dočkali vedení v zápase. Celý stadion mohl slavit po technické střele Emira Haliloviče, která znamenala konec naději hostí a tříbodový zisk pro domácí celek! To sice mohl narušit Martin Latka, ale v závěru utkání ve velké šanci selhal.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 tady chybět nebudu, Slávka hraje venku bídu, když už je daly u Budějky...

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky daly i Vás ...1:1 bo 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám pro změnu opět naši prohru po super mega extra gangsta 1. poločase budeme prohrávat 3:0 a pak se zase nechytnem a hráči zase budou lamentovat jak chudáci nezvládli první poločas. Už mě to nemálo sere kurva.

Reagovat
vanGomm

Hradec doma poměrně často remizuje,ale i Slavia má těch remíz také dost.Tip proto X2.Vycházím z toho,že Slavia hraje opět venku a znovu by prohrát neměla.Navíc už začíná být pomalu,ale jistě na výhru mimo Eden.To je jen otázkou času,kdy také i tohle příjde.

Reagovat
Veselac

X..0:0

Reagovat
tlaci

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad 1:0 (Uškovič)

Reagovat
hradec

TIP: 1

Reagovat
hradec

jak jinak taky

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale...zase nic ...ty se neponaučíš

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, proč není Harba v pravděpodobné sestavě?

Reagovat
smazaný uživatel

slavka to da 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

HK-Slavia 1:1

Olomouc-Jablonec 2:1

Brno-Příbram (těžké na tipování - faktor Starka) 1:0

jinak moje tipy na dnešek najdete taky zde: http://bit.ly/U69C9W

Kdo by se chtěl inspirovat...

Tak good luck, at je zítra plná ŠRAJTOFLE!

Reagovat
inferno08

Hmm fakt dobry tipy:-D:-D:-D to Brno by trefil i ůplnej debil... a zbytek?? Hlavně ten Jablonec:-D:-D:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec paráda...

Reagovat
smazaný uživatel

proč hrál Jarolím a proč Koreš?! Proč ne místo nich Tusjak,Hurka, nebo Vlček???!...

Reagovat
smazaný uživatel

zeptej se Rady :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych to nevěděl, opravdu trapné ubohé a debilní...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele