28. kolo
21.05.2013 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 0:0

Ryze záchranářský souboj mezi domácím Hradcem a Příbramí skončil bezbrankovou remízou. Hosté tak mohou být více spokojeni, neboť udrželi před Votroky klíčový tříbodový náskok.

Důležitost utkání byla bohužel na obou stranách hodně znát, hrálo se sice bojovně, ale víceméně opatrně a šancí bylo poskrovnu. Diváci Pod Lízátky se tak po většinou nudili. Až závěr prvního poločasu nabídl výraznější vzrušení a postarali se o něj hráči Hradce. Haris Harba poslal míč na penaltu a z druhé vlny nabíhající Marek Kulič nechal vyniknout brankáře Hrušku. Ten nohou míč vyrazil na rohový kop. Jen o chvíli později byl v další velké šanci Šísler, ale míč trefil vedle branky.

Necelá třítisícovka diváků se lepšího fotbalu nedočkala ani ve druhém poločase. Příbram dobře bránila a Votroci nebyli schopni směrem dopředu něco vymyslet. V 65. minutě centroval Poděbradský a Tarczal si málem vstřelil vlastní gól. Golman Hruška byl ale opět připraven a byl asi nejlepším hráčem hostí na hřišti.

Stejně jako v prvním poločase se to nejzajímavější odehrálo až na konci. Ve tříminutovém nastaveném čase hlavičkoval z dobré pozice Hochmeister, ale Hruška předvedl dobrý zákrok. Hruška svůj tým výrazně podržel i při poslední akci Votroků. Při rohovém kopu sklepl brankář Lindr míč pro Uškoviče, který jen zblízka napálil brankářskou oporu Příbrami. Hosté pod Strakovým vedením uhájili bezbrankovou remízu a před Hradcem mají dvě kola před koncem soutěže pořád tříbodový náskok.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uz as potreti za sebou tipuji ze HK vyhraje...a oni v posl.dvou kolech prohrali ackoliv nemeli buh vi jake soupere...tak snad na potreti mi tip vyjde a Hradec ziska vsechny tri body...tip 1..2:1

Reagovat
šolim

Proč je v české lize anketa na francouzskou ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi taky unika

Reagovat
vanGomm

Hradec má momentálně záchranu tzv.ve vlastních rukách.Pro začátek to chce jen "maličkost"porazit Příbram.Budu mu věřit tip 1.

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 ,jestli Příbram prohraje, tak to jim dá Straka pěknej kotel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
tlaci

x

Reagovat
boryland

Tatarák dnes zabere 0-1....

Reagovat
smazaný uživatel

tatarák už hráči nemůžou ani cejtit...ten zabírá prvních 5 kol,pak už to je bída

Reagovat
smazaný uživatel

Jee to velka škodda že neprohral hk,doufam že HK neboduji a jdu zpět kam patri

Reagovat
smazaný uživatel

Neco takovyho se asi dalo cekat, i kdyz za 0:1 bych se vubec nezlobil, Hradec pomaze zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, to je snad zakleté ...

Ale co, výkon to byl slabý, tak se není čemu divit. Šance na záchranu je už minimální, ale ještě není všemu konec!!!

FC HK !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele