20. kolo
15.03.2013 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

České Budějovice - Zbrojovka Brno 1:1

Domácí Budějovice si s Brnem body jen rozdělily. Skóre utkání sice otevřel domácí obránce Hrajr Mkojan, ale Brno ve druhé půli srovnalo krok. Šťastným střelcem byl Pavel Mezlík, jehož branka znamenala konečnou remízu.

Útočník Jakub Hora našel hned na úvod dobrou nahrávkou spoluhráče Jakuba Řezníčka, ten ale nevystřelil přesně a rozehrával brankář Radek Petr. Mnohem víc práce měl jeho soupeř, brankář Michal Daněk, který musel likvidovat hned několik šancí najednou. Nejprve jeho pozornost vyzkoušel Škoda, následně také Pernica. Po zásahu obrany se kopal roh a nechybělo mnoho, aby se prosadil obránce Jakub Brabec.

Velký talent má Viktoria Plzeň v osobě Jakuba Hory, mladý útočník zkoušel pozornost Radka Petra i po dvaceti minutách, brněnský brankář ale míč nohama zastavil. Přesto se domácí tým prosadil jako první. Po akci Petra Javorka s Táborským se do zakončení dostal Armén Hrajr Mkojan a svým prvním góle v Gambrinus lize poslal Dynamo do vedení!

Navýšit náskok na pohodlnější dvougólové číslo se snažil aktivní Jakub Řezníček, jeho samostatný postup ale brankář Petr vyrazil. Přesto mohly oba celky odcházet do šaten za remízového výsledku - stačilo, kdyby Pavel Zavadil hlavičkoval místo břevna za Daňkova záda.

Do druhé části zápasu nemohli hosté vstoupit lépe. Uběhlo pět minut, když bylo na stadionu v Budějovicích srovnáno. Dobré orientační smysly předvedl Pavel Mezlík, na jehož přesnou ránu z poměrně malé vzdálenosti nestihl brankář Daněk reagovat - 1:1.

Domácí věděli, že musí přidat a Machovcův centr zakončoval Řezníček opět nad bránu. Po hodině hry se do vedení málem dostali hosté, ránu již jednou skórujícího Mezlíka ale Daněk působivě vychytal. Mkojan byl sice hrdinou zápasu, ale mohl být také jeho hlavním viníkem - po sedmdesáti minutách totiž ve vlastním vápně zahrál rukou a k penaltě se postavil Petr Švancara. Brankář Daněk ale zkušeně vyčkal a špatně kopnutý pokus zneškodnil!

A brankář Daněk v další části svého dnešní galapředstavení - deset minut před koncem bravurně zneškodnil pokus Michala Škody, čímž pomohl k jednomu bodu. Nic na dělbě bodů nezměnila ani poslední akce Mezlíka, ten už druhý gól nepřidal. Brno je jedenácté, Budějovice těsně nad zónou sestupu.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

kdo bude za Brno chytat? Myslíte, že tam šoupnou Petra?

Reagovat
smazaný uživatel

Tesna vyhra Brna...tip 2..0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ano taky bych to tak viděl jako new_adventure

České Budějovice - Zbrojovka Brno 0 : 1

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý zápas pro oba týmy.. nikdo se hrnout dopředu nebude.. tip under 2,5 / kurs 1,65.

Reagovat
šolim

Asi sis to tady spletl se sázkovkou. Pravdu sice budeš asi mít, ale tady to chce přesný tip!

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti, ale to je tady nekde v pravidlech? jinak sis to tady splet asi spis ty, tohle je diskuze k zapasu a ne tipovani vysledku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud tě to uspokojí tak tipuju 1:0 Budějovice

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem svátečný navštěvník Dynamitu..a vždycky, když se tam dostavim padaj goly...tipuju 2:1 bo 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Brno

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, před zápasem bych bod, bral, zápas jsem neviděl, ale z toho co jsem četl tak je to spíš ztráta...Mercedes zahodil penaltu...mohlo to být ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

jasná ztráta..na dynamitu jsem byl a kdyby to skončilo 1:4 nemohli ´bysme říct ani popel...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele