14. kolo
09.11.2012 20:15 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Slavia padla v Budějovicích a nadále venku čeká na tři body

Všeobecně známá fakta se opět potvrdila - Slávisté jsou na hřištích soupeře nejvíce ze všeho neškodní a při absenci největší opory v osobě Latky, měly České Budějovice už před utkáním napůl vyhráno, přičemž těsné vedení Dynamo nakonec uhájilo.

Pražané se museli na jihu Čech obejít bez dvou defenzivních opor: Martin Latka a Milan Nitrianský si museli shodně odsedět trest za žluté karty a na obrané souhře SKS to bylo záhy citelně znát. Dynamo zaznamenalo v předešlých třech kolech jen jedinou branku, tentokráte však začalo po čtvrthodině hry pracovat na nápravě - přímý volný kop rozehrál Machovec, balón i díky teči zaplul až na místo určení - 1:0.

Netrvalo dlouho a bylo to o dvě branky. Postaral se o to Sandro, jenž dostal chvíli času, který brazilský středopolař využil měrou vrchovatou a Táborský už jen uklízel balón nekompromisně k tyči - 2:0. To Daňka na opačné straně zaměstnal jen nepřesný pokus Kisela a mezi tři tyče nedokázal zamířit ani Juhár. Petr Rada následně ještě do pauzy vyvodil z chyb důsledky a místo Cicmana poslal do hry Dostála.

Svěřenci Miroslava Soukupa se po změně stran zatáhli a zcela nepochopitelně přenechali iniciativu červenobílým. Slavia toho okamžitě využila a zanedlouho mohl zadělat na drama Kisel, jeho ránu však zlikvidoval parádním reflexem Daněk! Nápor hostující družiny nabíral na síle... Dvacet minut před koncem pálil Mičola, bývalý dlouholetý brankář plzeňské Viktorky však jeho ránu vyrazil jen ke Škodovi, ten však z úhlu nasměroval kulatý nesmysl pro změnu do tyče, od které se míč odrazil zpátky k domácímu brankáři!

Obraná tvrz nakonec byla prolomena v osmdesáté minutě: Koreš posadil mičudu na hlavu Škody, a ten už se tentokráte nemýlil (Slavia se venku dočkala branky po 541 minutách!) - 2:1. Hosté tam měli ještě celých deset minut na kýžené vyrovnání, hned dvě nadějné možnosti pak měl před sebou posledně jmenovaný, ovšem nejprve hlavičkoval do středu branky, aby následně v nadějné pozici pro změnu uklouzl.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
ondrasch77

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia je venku bez vyhry a kde jinde by k ni mela prijit nez na Budejovicich? na budejkach se slavce narozdil od slovacka, historicky docela dari, proto verim ze uspeji i v tomto pripade, zraty v obrane jsou dost neprijemne, ale verim ze prave proto budeme hrat vic ofenzivne a budejice, ktere uciti sanci nebudou tak betonovat coz nam bude vyhovovat... tip: 1:3

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam Rada furt rve škodu,to je jako o desíti.....

Reagovat
smazaný uživatel

A má na výběr?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá na výběr,bohužel mě se zdá dobrej jen Latka a to ještě každej druhej,třetí zápas...ostatní humus nechápu když na to koukám v bedně jak je možný aby si ten tým za 3 zápasy nevypracoval golovku!Ale tak vyhrály venku naposled říjen 2011 tak co čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Příšerný, ty vole prohrát s ČB.... Kurva proberte se už chcípáci. Nedá se na to ani čumět.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele