16. kolo
24.11.2012 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

České Budějovice - FK Mladá Boleslav 0:1

Petr Johana rozhodl utkání s Duklou a tři body zařídil i dnes na jihu Čech. Jeho jediná branka totiž znamenala vítězství Mladé Boleslavi nad Českými Budějovicemi 1:0. Hosté už jsou v tabulce pátí, Budějovice se mohou po tomto kole ocitnout v sestupovém pásmu.

Zápas začal aktivně z obou stran. Po 180 sekundách odcentroval Sandro na Riegela, jemuž ale v jasné pozici chyběla větší razance. Mladá Boleslav se připomněla o osm minut později a hned slavila vedoucí branku. Brunclík odcentroval na hlavu Petra Johany a hrdina předchozího ligového utkání proti Dukle skóroval i nyní - 1:0 pro Mladou Boleslav. Po vedoucí brance hostí se hra uklidnila a zejména na domácí straně bylo k vidění dost nepřesností.

Další větší příležitost si Jihočeši vypracovali na začátku druhého dějství. Linhartova tvrdá rána však skončila na pohotovém Millerovi. Na druhé straně Boleslav kontrolovala střelami Štohanzla a Magery. V 69. minutě v zajímavé situaci promáchl Linhart a neúspěšný byl i dorážející Machovec. České Budějovice stále prohrávaly 0:1 a musely postupem času hru více otevřít. To se jim také mohlo vymstít, ale brankář Daněk předvedl dobrý zákrok po střele Opiely.

Snaha Budějovických byla marná. Mladá Boleslav kontrolovala hru a v závěru žádné drama nedopustila. Hosté vyhráli na jihu Čech 1:0 a v tabulce poskočili už na páté místo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Budejice nebudou mit Taborskyho s Reznickem tip 2 za barak i s garazi

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 další náhodná výhra Dynamitu

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
mario23

Krásně Bolka, chytl jsem kurz 2.6 a nic jinýho, než výhru hostí jsem ani nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Johana chytil formu..

Reagovat
Sw!fty

Petr Johana rozhodl utkání s Duklou a tři body zařídil i dnes na jihu Čech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele