12. kolo
26.10.2012 18:00 CET
2 : 2
(1:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Jihlava vedení neudržela a rozešla se s Duklou smírně

Oslabená Jihlava přicestovala do Prahy s evidentním cílem, který byl dokonce záhy po obrátce překonán, ovšem nakonec si hosté na Vysočinu odváží pouze bod za konečnou remízu 2:2. Pro oba týmy je to již šestý nerozhodný výsledek v sezóně!

Svěřenci Františka Komňackého přicestovali Na Julisku bez Tomáše Rady, Václava Kolouška a Stanislava Tecla, tedy hlavních opor, jejichž absence byla pochopitelně na herním projevu hostujícího týmu patrná. Pražané měli od první minuty herní převahu, avšak jejich ofenzivní akce povětšinou končily u Pospěcha, který si buďto nedokázal zpracovat vysoký balón nebo stál v ofsajdu, jednou si urostlý střelec pomohl pro změnu nedovoleným zákrokem. Přesto se Dukla po čtvrthodině hry dočkala: Romera korunoval svoji aktivitu centrem do vápna, kde halfvolejem uklidil balón pohotový Berger - 1:0.

Přesně za deset minut se však začínalo od nuly: tentokráte rozehrál standardku Vaculík a Karlík už měl s nadýchaným centrem snadnou práci - 1:1. Tento moment domácí ještě více vyburcoval ke zvýšení aktivity a ve 31. minutě to byl Pospěch, kdo mohl utkání znovu překlopit, ale napálil jen Blažka a následnou dorážku zpacifikoval Šourek! Berger pak centr netrefil a Podrazký pro změnu mířil do tyče!

Krátce po změně stran přišel pro armádní celek doslova a do písmene šok. Na krátko rozehraný rohový kop poslal do ohně Jungr a hlavičkující Obert podruhé nedal Radovi sebemenší naději zasáhnout - 1:2. Dukla byla pochopitelně otřesena a hosté mohli nastalé situace využít k definitivnímu obratu - největší příležitost měl Vaculík, který však nedokázal usměrnit míč do odkryté branky!

Rostoucí nápor Kozlových oveček přinesl kýžené ovoce s šedesáté šesté minutě, kdy Obert ve vápně srazil Pázlera a rozhodčí Proske bez váhání ukázal na penaltový puntík. Míč si vzal Pospěch, a i když napoprvé Blažka nepřekonal, nabídnutý reparát využil a srovnal na 2:2. Devět minut před koncem mohl rozhodnout Berger, ale branka mu nebyla pro ofsajdové postavení uznána, načež si oba soupeři rozdělili po bodu.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 jasne remizovy zapas.Horsi je ze Jihlava prisla o nejlepsiho strelce ligy coz trochu nahrava Dukle.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla by mohla byt onim katem, kazdopadne pocitam s tim ze oba tymy daji alespon po gole

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem asi remiza, ale povedzte odbornici je to velka udalost ked Jihlave chyba najlepsi strelec? chcem dat cistu x

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vždycky u profilů těch hráčů tam dávate ty nejdementnější fotky? (viz Pospěch)

Reagovat
Sw!fty

Pospěch dement je, tak se to ztratí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele