29. kolo
26.05.2013 18:00 CET
2 : 1
(2:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - FK Mladá Boleslav 2:1

Pražská Dukla doma přehrála Mladou Boleslav 2:1 a díky zaváhání Sigmy se posunula už na čtvrté místo! Domácí vstřelili obě branky už v prvním poločase, Mladá Boleslav se ve druhém dějství zmohla už jen na snížení.

Dukla vstoupila do zápasu lépe a po zásluze se dočkala vedení. Ve 28. minutě se zbavil svého obránce Pospěch, čímž zadělal na gólovou situaci pro Néstora Albacha. K němu se totiž odrazil balón a přesná střela k tyči znamenala vedení 1:0. Před koncem prvního poločasu mohla Boleslav srovnat. Chramosta se v šestnáctce uvolnil, ale Rada rychlým vyběhnutím jeho šanci zmařil. Místo vyrovnání si však hosté odnesli do šaten dvougólové manko. Ve 44. minutě totiž odvedl další dobrou práci Pospěch a tentokrát překonal brankáře Šedu Kalouda - 2:0 pro Duklu.

Boleslavští se s výsledkem nehodlali smířit a do druhé půli vstoupili hodně aktivně. Dobrou příležitost měl Mareš, ovšem jeho střela pod břevno se neujala. V 56. minutě se ale hosté přeci jenom dočkali snížení a notného zdramatizování zápasu. Jarolímův centr se dostal až k Petru Johanovi, který překonal Radu - 2:1. A za chvíli mohlo být vyrovnáno. Chramosta ve vápně znovu selhal, když netrefil z jasné pozice branku.

Dukla si postupem času výsledek stále více hlídala a Mladá Boleslav se do žádného závěrečného tlaku nedostala. Svěřenci Luboše Kozla vyhráli 2:1 a v tabulce se i díky zaváhání Sigmy posunuli už na čtvrté místo. Vzhledem ke ztrátě na třetí Liberec a faktu, že Jablonec vyhrál národní pohár, se však do pohárové Evropy probojovat nemohou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...2:2

Reagovat
pavel.fotbal

Nastal čas aby Dukla konečně MB porazila, takže 2:1, doufám.......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
vanGomm

Zápas vlastně už o ničem.Tip oba dají gól.

Reagovat
Veselac

Dukla o gól vyhraje.tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
klokan.paul

1

Reagovat
smazaný uživatel

Už druhou sezonu v řadě předvádí Dukla pohledný ofenzivní fotbal Její hra se mi moc líbí Je zde vidět velmi dobrá práce Luboše Kozla Přál bych Dukle brzký návrat do pohárové Evropy Jestli udrží kádr pohromadě a vhodně jej doplní, mají v příští sezoně zaděláno na pohárové příčky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele