21. kolo
29.03.2013 18:00 CET
4 : 0
(2:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - České Budějovice 4:0

Pražská Dukla si poradila s Českými Budějovicemi na výbornou, za záda brankáře Daňka se trefilo čtyřikrát. Na Julisce se dnes bude oslavovat především Tomáš Borek, autor dvou gólů.

Dukla Praha se díky třem bodům usazuje na šesté příčce, mnohem horší je situace hostí. České Budějovice jsou posledním týmem tabulky, na svém kontě mají jen sedmnáct bodů. A dnes večer si skóre rozhodně nevylepšily - od pražského celku dostaly čtyři branky.

Do zakončení se po centru Luboše Kaloudy dostal Ondřej Vrzal, ale brankář Michal Daněk mohl být protentokrát bez obav. To se změnilo vzápětí, když se k centru Vrzala dostal Zbyněk Pospěch, sklepl míč pro nabíhajícího Tomáše Borka, který přesnou ranou otevřel skóre utkání - 1:0.

Jihočeši se ale nevzdali a mohli srovnat krok. Samostatný únik Jakuba Řezníčka ale zlikvidoval Filip Rada. Na druhé straně musel zasahovat Daněk po ráně Nestora, který ale pálil nepříliš tvrdě. Ještě do konce poločasu se Pražané dočkali další branky. Náskok navyšoval Zbyněk Pospěch, na jehož střelu z otočky obránci nestihli zareagovat.

Dukla mohla přidat třetí branku již deset minut po změně stran, ale Pavel Hašek nakonec svým pokusem minul Daňkovu bránu. V dresu hostí nejvíce zlobil Jakub Řezníček, také jeho další pokus brankář Rada ale bez větších problémů vyřešil. Rychlou kombinaci Borka s Pospěchem druhý jmenovaný ještě nezakončil, ale již o chvíli později se Juliska opět vezla na vlně nadšení - střílený centr neodpravila hostující obrana včas a toho využil Tomislav Božič - 3:0.

Velký večer završil Tomáš Borek krásnou ranou mezi nohama brankáře Daňka, čímž stanovil konečný výsledek na 4:0. Nic na tom nezměnil ani pokus Luboše Kaloudy, který minul Daňkovu bránu.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Budejovice zustanou tam kde jsou...tip 1...2:1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky gólů pro tento zápas http://www.ligista.cz/news/dukla-budejovice/

Náš tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
tlaci

2:1 Dukla je doma dobrá

Reagovat
ronaldik

Budějky zase o něco blíž sestupu 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
bruchy

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky vysledek 4:0 konečně at vypadnu s GL Č.Budějky

Reagovat
smazaný uživatel

Na záchranu už to nevidím reálně. Když si trenéři dovolí dát do základu největší kopyto a vožralu Řezníčka, kterej dá gól možná tak v Juniorce a nechaj naopak na lávce Táborskýho, tak to mi nejde do hlavy. Tragéd Novák pořád hraje, tak na co jsme kupovali Ježdíka?

Jediný pozitivum je tak návrat Sandra..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budejky dobra bida...jenom at dou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele