23. kolo
13.04.2013 16:00 CET
5 : 1
(1:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Baumit Jablonec 5:1

Pražská Dukla doma deklasovala Jablonec vysoko 5:1 a hostům tím zkomplikovala boj o třetí místo. Jablonečtí přitom nevstoupili do zápasu špatně, jenže vše zkomplikovalo vyloučení Rossiho, po němž následovala kanonáda domácích.

Jablonecký Baumit začal v české metropoli velmi dobře a měl také první velkou šanci zápasu. Kopic našel Vaňka a zasahovat musel brankář Rada. Šance střídala šanci na obou stranách a k vidění byl pohledný ofenzivní fotbal. Na první branku čekali diváci na Julisce do 24. minuty, kdy se poprvé prosadili hosté. Luboš Loučka se zasekávačkou zbavil protihráče a přesnou střelou poslal Jablonec do vedení - 1:0 pro hosty. Dukla zareagovala na úvodní trefu jabloneckých o dvanáct minut později. Haškův centr došel až k Néstorovi, který srovnal stav na 1:1. Dukla mohla ještě do poločasu skóre otočit, ale Pospěchovu nepříjemnou ránu zlikvidoval Špit.

Do druhého poločasu vstoupili jablonečtí velice špatně. Osm minut po změně stran uviděl červenou kartu Rossi, když zabránil takřka jisté brance. Vyloučení bylo na místě a bylo otázkou, jak si Jablonec s oslabením poradí. Neporadil.

Petr Malý z pokutového kopu strhl vedení na stranu Dukly a ta rázem ožila. Vrzal ještě mohl srovnat a to byla na delší dobu jediná šance Baumitu. Jablonec byl ve hře o body až do 79. minuty, pak totiž Dukla vstřelila třetí gól. Néstor si ve vápně opět vedl na jedničku, obšel Špita a do prázdné branky zakončil - 3:1 pro Duklu. Další zásahy domácích přišly v 85. respektive v 86. minutě. Nejprve se prosadila teč Zbyňka Pospěcha a po něm stejný útočník úspěšně postupoval sám na Špita. Dvě slepené branky Pospěcha tedy znamenaly konečné vysoké vítězství 5:1. Jablonec tak nevyužil olomouckého zaváhání, ovšem nadále mu patří třetí místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky gólů k tomuto zápasu: http://www.ligista.cz/news/dukla-jablonec/

Náš tip na výsledek: 2:2

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
tlaci

pokuď je sudí nezařízne jako proti Plzni, tak by to mohla být plichta

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

chcem sa opytat fandov jablonca - jablonec hra dlhe roky hory, maju kvalitny kader, pekny stadion, no navstevy maju uplne biedne ? ludia nemaju zaujem ci co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vylezou nahoru na stadion jenom když hraje Sparta nebo když je venku 20 + a to v Jablonci moc často není... A v Liberci to není o moc lepší. Celkem tady na severu to stojí za hovno O Boleslavi ani nemluvím.

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi, pytam sa preto lebo nedavno som bol sluzobne v jablonci, sme s kolegom boli vecer von na pivo, isli sme okolo stadiona, tak nas to ako fanuskov (ja fandim tatranu, kolega je trnavak) zaujalo, ze preco je to taka slaboda. co by u nas kde-kto dal za taky stadion a mancaft...

Reagovat
smazaný uživatel

No když vemu,že má Jablonec 47tis a kolik u nás chodí lidí na fotbal oproti jíným velkým městům tak určitě nejsme na tom tak špatně 90.léta už nikdy asi nepříjdou když na střeláku se mačkali lidi a 12 hráčem bylo publikum

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně mírným zábleskem 90.let byl výjezd na finále poháru kde bylo asi 1500 lidí... Sezona 09/10 a 10/11 taky co se domácích zápasů týče šlo o lehký záblesky...

Reagovat
smazaný uživatel

X2

Reagovat
smazaný uživatel

Ty 2.poločasy... hrát se jen 1. tak jsme snad mistří

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla je za posledni 2 roky neuveritelna, zachvili budou jeste hrat o pohary

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele