19. kolo
08.03.2013 18:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - 1. FK Příbram 1:0

Vojtěch Přeučil rozhodl zápas mezi Duklou Praha a FK Příbram. Jedinou přesnou trefu si domácí záložník nechal až do konce utkání, Příbram již nedokázala reagovat.

Hosté z Příbrami chtěli vyhrát, aby se díky bodům odlepili ode dna ligové tabulky. Dukla jim ale nedala šanci a díky jedinému gólu se posouvá na šesté místo průběžného pořadí tuzemské ligy.

Již po pěti minutách se hnal pozdější hrdina Přeučil do zakončení, v pokutovém území hostí si ale počínal trochu ukvapeně. Po dvaceti minutách se mohli málem radovat hosté, kterým se téměř povedla rychlá kombinace. Centr záložníka Tomáše Pilíka doletěl až k volnému Tomáši Krbečkovi, ten ale hlavičkoval přesně do míst, kde stál připravený gólman Rada.

Po půlhodině hry se trochu zkřížily plány domácího celku, neboť se zranil mladý španělský útočník Néstor a musel být nahrazen Pavlem Haškem. O zakončení se pokoušel také hostující Koukal, ale na Tarczalův centr nereagoval ideálně a brankář Rada mohl zůstat klidný.

Těsně před odchodem do šaten se mohli prosadit domácí hráči, rychlou kombinaci Borka s Markem zakončil druhý jmenovaný povedenou střelou, brankář Aleš Hruška ale s touto variantou počítal a míč za svá záda nepustil.

Začátek druhého poločasu obstaral opět Přeučil, po Haškově centru ale měl poslední slovo Aleš Hruška. Španělský obránce José Romera si po hodině hry vyměnil míč s Borkem, ten se zbavil protihráče a vystřelil. Míč ale prolétl těsně vedle tyče. Stejně si vedl Petr Malý.

Poté už přišla velká chvíle Vojtěcha Přeučila. Od Romera se míč dostal k Josefu Markovi, který jej po zpracování napálil do břevna. Akce chvíli pokračovala a po dalším centru se už mladý Přeučil mohl radovat - 1:0.

Deset minut před koncem mohli domácí zdvojnásobit své vedení, ve velké šanci však Borek přesně nemířil. A to už překonal i brankáře Hrušku. Poslední akci utkání měli na svědomí hosté, střídající Šlapák ale nakonec na brankáře Radu nevyzrál.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram povzbuzena posledni ligovou vyhrou by si mohla odvezt dalsi cenne body....Dukla bez tri hracu...tip 2...0:1

Reagovat
vanGomm

Zde může vyjit cokoliv.Tipnu proto oba dají gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Gólové preview tohoto zápasu http://www.ligista.cz/news/dukla-pribram/

Náš tip 1:1

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla doma, navíc s posledním celkem tabulky by měla jasně bodovat. Tipuju to 2:0 po předešlém nezdaru i díky rozhodčímu si to Dukla tentokrát nenechá ujít.

Reagovat
hradec

Dukla 1:2 Příbram

Reagovat
pavel.fotbal

Jasná záležitost, Dukla se sebere a nedá Příbrami žádnou šanci- 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
klokan.paul

X2

Reagovat
Manik...

Kalouda nehraje základ

Reagovat
osobnostx

Tak když někdo nezpracuje lehkou přirávku na 5 metrů dvakrát za sebou....

Reagovat
pospech11

1700 divaku, to je hruza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele