27. kolo
12.05.2013 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Baumit Jablonec - Vysočina Jihlava 1:1

Jablonci změna trenéra příliš nepomohla. Baumit ani v pátém zápase nevyhrál, když doma pouze remizoval s Jihlavou 1:1. Zápas se pro ně přitom nevyvíjel dobře. Celek z Vysočiny vedl zásluhou Jungra, ale za tři minuty odpověděl Hubník.

Hosté začali Na Střelnici dobře a úvodní čtvrthodinu zcela ovládli. Vaculík na zadní tyči mířil vysoko nad a o chvíli později se mu pro změnu postavil do cesty Kubista. Ve 21. minutě se na hřišti připomněl také Jablonec. Hlavička Hubníka ale zamířila vedle Blažkovy branky. O tři minuty později už jablonečtí rozvlnili síť, jenže pro odpískaný ofsajd branka nebyla uznána.

Až ve druhém poločase začaly padat branky a celkově se hrál zajímavější fotbal. Vaculík se zbavil Kubisty a poslal do jasné gólovky Marka Jungra, který nezaváhal - 1:0 pro Vysočinu. Jablonec ale na nic nečekal a vzápětí odpověděl. Zkušený Čížek z rohového kopu posadil míč na hlavu Hubníka a bylo to 1:1.

V závěru utkání byl zase o něco aktivnější Jablonec. Pět minut před koncem zápasu vypálil Čížek a střela zamířila těsně vedle tyče. Vítěz utkání nebyl znát ani po tříminutovém nastaveném čase, Jablonec znovu nevyhrál, tentokráte si rozdělil body s Jihlavou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych to Jihlavě, ale asi to prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Jablonec oklepe z debaklu a pripise si nejaky ten bod...tip 1...1:0

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.Pro Jablonec bude zřejmě důležitější následné finálové utkání domácího poháru.

Reagovat
ondrasch77

to se hraje až v pátek, takže 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec je uplne v krizi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele