20. kolo
17.03.2013 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Baumit Jablonec - FK Teplice 0:0

Jablonec v boji o evropské poháry ztratil a překvapivě se o to přičinily Teplice. Žlutomodří si z jablonecké Střelnice přivezli bod za remízu 0:0. Pro svěřence trenéra Zdeňka Sčasného může mít v závěru ligy hodnotu zlata.

Domácí byli lepší a v prvním poločase měli na to vstřelit gól, který mohl být později rozhodující. Už v deváté minutě měl na kopačce slibnou šanci Novák, ale z malého vápna Grigara nedokázal překonat. Po půlhodině hry se připomněly také Teplice. Litsingi našel Ljevakoviče, který orazítkoval tyč! Bohužel z prvního poločasu to bylo vše a ani ve druhém poločase si diváci na atraktivní ofenzivní fotbal nepřišli.

V 62. minutě opět zafungovala spolupráce Litsingiho s Ljevakoviče a druhý jmenovaný nedokázal před brankářem Valešem pořádně zakončit. Čtvrthodiny před koncem minul branku Čížek a zápas směřoval k nerozhodnému výsledku.

Závěr utkání byl hodně rozkouskován střídáními a žlutými kartami, které uviděli Litsingi a Kaufman. Pro Teplice nakonec utkání dopadlo dobře, z Jablonce totiž vezou cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
diastan

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...2:1

Reagovat
vanGomm

Ano papírově to vypadá na jednoznačnou výhru domácích,ale podobně se to jevilo i před zápasem Sparta-Jablonec.Tip HX2.

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice urvou bod i kdyby si měly pujčit Duble Decker od AC Milan.

Reagovat
ryzskej

1:1

Reagovat
Zajda

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

X2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele