7. kolo
14.09.2012 20:15 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Baumit Jablonec - 1. FK Příbram 2:2

Díky skvělému závěru se nakonec v Jablonci na stadionu Střelnice body dělí. Poslední desetiminutovku totiž Příbram zvládla naprosto luxusně a vstřelila dvě branky.

Baumit Jablonec sice dlouho vedl, ale nedal si pozor v závěrečné desetiminutovce a dvakrát inkasoval. I přes remízu je prozatím na druhé příčce. Příbram je i přes jeden bod stále předposlední a čeká ji ještě hodně práce, má-li se zachránit.

Jablonec se dostal do první velké šance již po sedmi minutách. Obránce Filip Novák se ve vápně dostal k míči, jeho střelu zastavilo až břevno Aleše Hrušky! O patnáct minut později už se ale skóre měnilo. Luboš Loučka našel nabíhajícího jmenovce Zoubeleho, který zbytek akce dokončil a poslal domácí do vedení!

Ve druhém poločase ale diváky čekalo mnohem víc vzrušení. Deset minut po změně stran se domácí diváci dočkali podruhé. Aleš Hruška nevyrobil za celý zápas větší chybu, na přesně umístěnou střelu útočníka Kovaříka prostě dosáhnout nemohl - 2:0 a Střelnice byla nadšená.

Po hodině hry se na hřiště dostal střídající Huňa a o pět minut později se mohl zviditelnit. Střílel ale jen těsně nad břevno brány Romana Valeše.

Osm minut před koncem dostal sen o čistém kontě za své, když se prosadili také hosté. Mladý obránce Pavel Pilík se ve vápně dostal k zakončení a poradil si jako zkušený útočník - 2:1.

Dílo zkázy dokonal Petr Trapp, kterého neuhlídala domácí obrana a zkušený záložník zavěsil. Srovnal tak na konečných 2:2 a domácí diváci odcházeli zklamáni. Body se tedy dělily, domácí jsou druzí, hosté předposlední.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude jednoznačná záležitost - 6:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Veselac

jasná věc....3:0

Reagovat
Tomtaf

3:5

Reagovat
smazaný uživatel

mel bys ty drogy obcas vysadit

Reagovat
PavlíčeQ

7:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Lafata hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec ve vetsine zapasu porazil Pribram na svem hristi jednoznacnym vysledekem... nejspis se to stane i dnes, nicmene ocekavam od hostu alespon gol... tip: 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám celou příbramskou jedenáctku ve svém vápně...

Tj. Under 2,5 střel na Jabloneckou branku

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kravo. Co tam ty rozhodci delali? Mavaj uplne nesmyslny ofsajdy

Reagovat
Sw!fty

Luboš Loučka našel nabíhajícího jmenovce Zoubeleho

a já měl za to, že Zoubele je Lukáš a ne Luboš

Reagovat
Sw!fty

Mladý obránce Pavel Pilík se ve vápně dostal k zakončení a poradil si jako zkušený útočník - 2:1.

a gól dával Krbeček .... proboha co to je zase za slátaninu plnou faktických chyb

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele