28. kolo
22.05.2013 18:00 CET
2 : 2
(2:1)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - Dukla Praha 2:2

Čtyři góly a dělbu bodů byla k vidění v Ostravě. Remíza nepotěšila ani jeden z týmů. Baník se jedním bodem ještě definitivně nezachránil, zatímco Dukla přišla o šanci na účast v evropských pohárech.

Aktivní ofenzivní pojetí obou celků i spousta chyb a kuriózních momentů v defenzivní činnosti vedly k tomu, že v prvním poločase viděli diváci na Bazalech hned tři góly. Do vedení se již ve třetí minutě dostali hosté, když nenápadná střela záložníka z Burkiny Faso, Ouedraogoa, přeskočila rukavice domácího brankáře Bárty. Ostravský brankář neměl čisté svědomí - 0:1.

Hosté se z vedení ale příliš dlouho neradovali. Ještě než se na časomíře objevila desátá minuta, bylo srovnáno. Nešťastným střelcem byl hostujcí Vorel, který si do vlastní brány srazil brankářem vyraženou Kukecovu střelu - 1:1.

Kuriózním momentem byl i třetí gól v utkání, kterým se do vedení dostali domácí. Nepovedený odkop předvedl Malý, míče se zmocnil Kukec a krásně nacentroval na hlavičkujícího Fantiše - 2:1 pro domácí. Jinak poměrně vyrovnaný průběh zajímavého poločasu tak skončil vedením Baníku.

Druhý poločas pak odstartoval symbolicky dvakrát nepovedenou rozehrávkou. Brzy po ní již bylo skóre srovnáno. Také hráči Dukly se prosadili hlavou, to když Vrzal nedal brankáři Bártovi šanci - 2:2.

Zajímavé momenty byly k vidění i ve zbylém průběhu utkání, přestože již žádná branka nepadla. Krásnou ránu těsně vedle šibenice například vypustil domácí Staško. Na druhé straně mohl pro změnu převážit skóre pro Duklu hostující Roger, jeho šanci ale zneškodnil výborným zákrokem Bárta.

Autor: Martin Lavický / onlajny.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
OtecJaJ10

Věřím že pokud vyhrajem, tak jsme už zachránění. 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Banicku,my jsme s tebou..... ...bude to tezky zapas...tip 1...2:1

Reagovat
Tomtaf

1:4

Reagovat
Tomtaf

1:2 oprava*

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 Pro baník dostal novou šanci ták se ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

banik do toho da 200%

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajdu se dnes po delší době kouknout. 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bude prdel, jestli "zachráněný" Baník spadne do druhé ligy. A navíc Dukla je v senzační formě, věřím v těsnou výhru Dukly. 1:2

Reagovat
Veselac

X2

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla sympaticka remizka Banik kazdopadne dolu nepude, zas tak zle na tom ani nebudou

Reagovat
Shevchenko

9 tisíc opravdu nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

ta 6 je podobná, ono se to plete

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele