29. kolo
26.05.2013 18:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Zbrojovka Brno 2:0

Definitivní jistotu záchrany má Příbram, která před vlastními fanoušky porazila Brno 2:0, zařadila se v tabulce těsně za něj a může se tak začít připravovat na novou sezonu. Úspěšnými střelci se stali Tomáš Wágner a Zdeněk Koukal.

V samém úvodu utkání přitom byli aktivnější hosté, a už v sedmé minutě se individuální akcí připomněl Traoré - jeho sprint po levém křídle a následná křížná střela si však nepřišly na připraveného domácího gólmana Aleše Hrušku. Větší šanci si Zbrojovka připsala o něco později, kdy šel Švancara na Hrušku úplně sám - brankář však situaci vyřešil bravurně.

Kolem půlhodiny hry poprvé zahrozila i Příbram, a mohlo za to probuzení Azize, který byl ve zbytku utkání jeho nejvýraznější postavou: nejprve zdálky prověřil gólmana Hladkého, který musel vyrážet na roh, a o tři minuty později se podobná situace zopakovala (jen Hladký tentokrát předvedl ještě lepší zásah).

Ukázalo se však, že Příbram na gól nebude čekat dlouho - už ve 32. minutě totiž vedla, a mohl za to vynikající dalekonosný centr Pilíka, který po lehké Wágnerově teči zapadl přesně za Hladkého záda. I po pauze pokračovali domácí v tlaku; Mišůn však ze zmatené situace ve vápně nic nevytěžil a svoji střelu z bezprostřední blízkosti poslal nad.

Brňané zareagovali 20 minut před koncem divokou sérií akcí, které umožnilo chaotické bránění domácího týmu; za Hruškou v té největší dokonce zazvonila tyč, a Mezlík z dorážky pálil trestuhodně mimo. Příbram tak mohla trestat - a učinila tak 10 minut před koncem, kdy skvělý Aziz za vápnem pěknou přízemní střelou protáhl Hladkého, který sice vyrazil, ale pouze k nohám Koukala - a pro něj už nebyl problém uklidit míč na místo určení.

Autor: Dominik Zezula / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
vanGomm

Tip 1.Brno je zachráněné takže by Příbram mohla vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Brno se zachranilo takze Pribram musi zarvat sponu,presne jak pise kolega ...tip 1..2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

docela nepravděpodobná sestava.. Pernica, Zavadil, Kroupa nejspíš hrát nebudou takže asi Brabec, Traore, Mercedes .. Tip 0

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
Veselac

Strakovo kouzlo už pominulo a Brno si hodně zvedlo sebevědomí v minulém kole....nevadí že skoro o nic nehrajou....tip 2, 1:3

Reagovat
Veselac

Strakovo kouzlo už pominulo a Brno si hodně zvedlo sebevědomí v minulém kole....nevadí že skoro o nic nehrajou....tip 2, 1:3

Reagovat
Sw!fty

mno, Příbram dokázala co Sparta ne .. k pláči

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele