7. kolo
15.09.2012 19:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 3:1

Hodně zajímavý duel viděli diváci v Uherském Hradišti. Domácí Slovácko potvrdilo dobrou formu a zvítězilo nad Mladou Boleslaví, přestože hrálo celý druhý poločas bez vyloučeného Trousila. Branky ale padaly hned v samotném úvodu, za domácí se trefili Došek, Hlúpik a Volešák, za hosty korigoval Nešpor.

Slovácko po katastrofálním začátku sezony začalo válet a momentálně už mu patří vynikající pátá pozice. V zápase s Mladou Boleslaví se mu náramně podařil vstup do utkání. V 9. minutě rozehrál rohový kop Volešák a přesným centrem našel hlavu Libora Doška - 1:0 pro Slovácko. Hned za čtyři minuty už to bylo 2:0. Hlúpik obešel obránce Johanu a přesně umístěnou ranou překonal gólmana Šedu - 2:0 pro Slovácko. Opařená Boleslav se ale rychle vzchopila a ještě v průběhu prvního poločasu snížila. Obrana Slovácka nedokázala eliminovat útočníka Nešpora, který poměrně v pohodě snížil na 2:1 z pohledu domácích. Slovácko mělo dost příležitostí si vzít dvoubrankové vedení zpátky, především Hlúpik, který obešel brankáře, ale netrefil už odkrytou branku, nýbrž jen boční síť.

Domácí borci byli na koni, ale ve 37. minutě bylo rázem vše jinak. Trousil v defenzívě chyboval a hrozící nebezpečí odvrátil záchrannou brzdou, která však znamenala jeho vyloučení. Slovácko sice vedlo, ale čekal ho celý druhý poločas v početní nevýhodě.

Mladá Boleslav ale měla problémy oslabeného soupeře překonat. Slovácko se ještě více semklo a v defenzívě pracovalo velmi dobře. Navíc v 60. minutě se povedl husarský kousek. Domácí vybojovali volný přímý kop a Ladislav Volešák parádní ranou zvýšil na 3:1. Pro Mladou Boleslav to byla psychická rána, ze které se už nevzpamatovala. Celá ofenzivní snaha vycházela vniveč, oslabené Slovácko už vedení nepustilo a má další tři body.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

jsi borec

Reagovat
GarethBaleCZ

spíš je k ničemu

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Veselac

2:1

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele