9. kolo
01.10.2011 18:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Dukla Praha 1:2

Liberec dnes překvapivě doma nestačil na Duklu, podlehl jí 1:2 a zvýšil svou ztrátu na čelo tabulky Gambrinus ligy. Domácí se brzy dostali do vedení, ovšem Dukla dvěma góly po přestávce otočila vývoj zápasu a nakonec bere všechny tři body. Vítězstvím se posunula na šestou příčku, je o bod právě za Libercem.

Domácí začali skvěle, na svého soupeře vlétli s vervou a v desáté minutě mohli jít pohodlně do vedení, to by však musel Breznaník trefit lépe, než jen Radovy rukavice. Ovšem o dvě minuty později už to Slovanu vyšlo, Štajner geniální uličkou vyslal do šance Rilkeho a ten si domácí premiéru za Liberec osladil gólovou střelou o tyč.

Domácí tým byl pánem na hřišti, další velkou šanci měl Breznaník, míč ještě Tečoval Pospíšil a Rada konečky prstů vytěsnil balón zpoza břevna. Následně Radu přehodil Štajner, kulatinu však ještě stihl doběhnout Vorel a zachránil situaci. Po půlhodině hry se poprvé osmělili také hosté, dobře hlavičkoval Hanousek, Bičík ale vyrazil, stejně jako další střelu Vrzala.

Těsně před přestávkou se téměř opakovala situace z dvanácté minuty, jen s tím rozdílem, že tentokrát Rilke nedokázal přetavit Štajnerovu příhru v gól. Šedesátá druhá minuta přinesla překvapivé vyrovnání Dukly, domácí byli i úvodní čtvrthodinu druhé půle lepší. Na skvělý centr z pravé strany si naskočil Gedeon a hlavičkou k tyči nedal Bičíkovi šanci.

Své příležitosti spálili Lietava a Gebre Selassie, a tak se na třetí branku čekalo do osmdesáté druhé minuty. To Dukla využila velkého náporu Liberce k rychlému protiútoku, dostala se do přečíslení tří na jednoho, situaci vyřešila báječně a Lietava doklepával do prázdné branky. Domácí se hnali alespoň za vyrovnáním, jenže mohl přijít další trest, tentokrát ovšem Bergera famózně vychytal Bičík.

Liberec tak překvapivě podlehl Dukle 1:2 a zatím zůstává čtvrtý, ztráta na Spartu se ale natáhla na celých deset bodů. Dukla je ještě o bod zpět na šestém místě.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slovan Liberec 3 - 1 Dukla Praha

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan Liberec 6 - 1 Dukla Praha

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

SLOVAN 3-0 Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

A libe a libe a LIBEREC..nesnášim Duklu takže Breznaník a Štajner gola na 100% a vyhrá je 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

plichta

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
paver

výhra Slovanu

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla se bude rvat o body jako blazen..nicmene domaci zvitezi..tip 1..2:0

Reagovat
Veselac

Dukla už by se mohla konečně trefit venku....no ale měla by být jasná jednička, spíš asi zkusím over3,5

Reagovat
Veselac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele