22. kolo
24.03.2012 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Bohemians 1905 3:0

Liberec doma dle předpokladů neměl problémy s Bohemians 1905 a díky zaváhání Sparty stáhl ztrátu už na jediný bod. Mezi střelce se při výhře 3:0 zapsali Gebre Selassie, Bosančič a Nezmar.

Domácí před tímto utkáním ztráceli na pražskou Spartu čtyři body a byli připraveni případnou ztrátu Pražanů okamžitě využít.

Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého se do Klokanů pustili se vší vervou hned od úvodní minuty. Pokus Šurala z úhlu zablokoval Sňozík a Štajner mířil mimo. V 17. minutě už Liberec vedl. Po standardní situaci se dral k balónu Nezmar, ale poprvé rozvlnil síť soupeřovi branky Gebre Selassie, který střelou k tyči překonal brankařskou oporu Klokanů - 1:0 pro Liberec. Hned o dvě minuty později hlavičkoval Šural nad horní síť, takže Bohemka mohla být ráda, že to bylo pouze 1:0. Pražané tento výsledek dokázali do šaten udržet a stále byli ve hře o body.

Ofenzivní výpady Klokanů, tedy pokud k nějakým vůbec došlo, byly neškodné. Klíčový okamžik celého zápasu nastal až po změně stran, přesněji v 53. minutě. Miloš Bosančič předvedl krásnou individuální akci, popotáhl míč až k šestnáctce a neomylně vypálil! Brankář Sňozík se natahoval marně - 2:0 pro Liberec. A Slovan byl nadále aktivní a Bohemku takřka do ničeho nepouštěl. Čtvrthodiny před koncem bylo o vítězi zápasu definitivně rozhodnuto. Přesný centr přetavil ve třetí branku hlavičkující Jan Nezmar - 3:0 pro Liberec.

Liberec vyhrál 3:0 a stalo se přesně to, co si všichni pod Ještědem přáli. Sparta v derby klopýtla, a jelikož Slovan vyhrál, ztrácí na titul už jeden jediný bod. V pondělní dohrávce je na tahu Viktoria Plzeň.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

po zápase s Hradcem kr. by to mohlo být 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si Liberec ohlídá, otázka jen, kdy prolomí zelenobilý beton. Tip 2 :0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

SLOVAN 3-0 Bohemka

Reagovat
tlaci

Bohemka sice potřebuje body, ale Slovan je dost silnej na to, aby vyhrál v handicapu

Reagovat
smazaný uživatel

Weber si na tomhle zapasu da hodne zalezet, zkusim tipnout ze bohemka neprohraje vic nez o gol... 0:0 muze byt

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele