16. kolo
03.12.2011 16:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Slavia Praha - Slovan Liberec 1:3

Několikazápasová neporazitelnost Františka Straky skončila. Slavia doma nestačila na rozjetý Liberec, se kterým prohrála 1:3. Liberec si už v poločase vytvořil náskok díky brankám Gebre Selassieho a Štajnera, ve druhém poločase přidal třetí branku Breznaník a za Slavii už pouze korigoval Latka.

Slavia začala v domácím Edenu dost aktivně a poměrně brzy mohla jít do vedení. Všechny střelecké pokusy sešívaných však skončily na brankáři Bičíkovi. Ve 23. minutě si vypracovali první vážnější šanci Liberečtí, Štajnerův centr na přední tyč zasáhl hlavou Šural, ovšem trefil jen dobře postaveného Kamila Čontofalského.

Každopádně Slavia se nepoučila a za šest minut už s Libercem prohrávala. Gebre Selassie byl ve vápně faulován a nařízenou penaltu proměnil Jiří Štajner - 0:1. Hned za dalších pět minut bylo vedení Liberce dvojnásobné. Nádhernou akci, při které si vyměnili míč Gebre Selassie, Rabušic a Breznaník zakončil prvně jmenovaný - 0:2. Slavia nedokázala před odchodem do šaten zareagovat a po prvním poločase tedy prohrávala 0:2.

Druhý poločas zahájili dle očekávání lépe domácí, koneckonců prohrávali o dvě branky, a pokud chtěli myslet na bodový zisk, museli vstřelit co nejrychlejší kontaktní branku. Jenže to se nepovedlo, dalekonosný pokus Blažka Bičík vyrazil a v 62. minutě přišla třetí branka Slovanu Liberec. Michal Breznaník obešel čtyři protihráče a krásnou střelou překonal Čontofalského, tato nádherná branka prakticky znamenala konec zápasu.

Pražané sice ještě dokázali snížit, když krásný Hlouškův centr dopravil hlavou do sítě stoper Latka, ale více už nestihli. Liberec si slibný náskok podržel a z Edenu si odváží všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Pato-

1:0

Reagovat
Tomtaf

2:4

Reagovat
vanGomm

Pokud Slavia naváže na "výkon" s Ostravou a ta pravděpodobnost je poměrně slušná bude to 2.Kurz 2,40 vypadá lákavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávaka 0:2 SLOVÁNEK

2x Rambo

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 0:3 tady to ani jinak nejde tipovat než na výhru hostí

Reagovat
-Pato-

Byt to 2-3 roky zpatky neslo by tipovat nic nez 1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..1:2

Reagovat
Losinho

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kurz mě docela překvapuje... 2. tým z tabulky se střetne s 10. týmem tabulky a kurz je více-méně vyrovnaný. Ale můj tip to nezmění :

1:3

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej typ :)

Reagovat
Y.N.W.A

pěkný... jinak kurzy se dávaj podle toho, jak lidi sázej, tady vidíš, jak jsou blbý ...já si tu dvojku dal

Reagovat
smazaný uživatel

Díky kluci .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele