9. kolo
02.10.2011 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Slavia Praha - Sigma Olomouc 1:0

Slavia ukončila pětizápasové čekání na vítězství a v domácím prostředí zdolala Olomouc 1:0. Tři body pro domácí zařídil před poločasovou přestávkou záložník Trubila.

První poločas nepřinesl záživný fotbal. Trochu více ze hry měli domácí. První zajímavá příležitost ke skórování přišla ve 14. minutě, kdy špatně vyrazil centrovaný míč z rohového kopu olomoucký brankář Zlámal a může děkovat, že jeho spoluhráči odkopli balón na další roh. Do dalšího nebezpečí se dostali hosté o čtyři minuty později, kdy vyslal do malého vápna přízemní centr domácí Nitrianský. Míč doputoval až k Trubcovi, jehož ránu zblokoval bránící Kučera. Další slovo měli ve 24. minutě Hanáci, když se do rychlého protiútoku dostal Varadi. Svou akci však dobře nepromyslel. Místo přihrávky na rozběhnutého Heinze se rozhodl k dvacetimetrové ráně. Tu nejprve ztlumil a pak vzápětí chytil slávistický brankář Čontofalský.

První nejvážnější šance na kopačkách fotbalistů Sigmy se naskytla v 38. minutě, kdy si na centr Vepřeka v šestnáctce naběhl Petr. Ten sice tvrdě hlavičkoval, ale minul bránu. Těsně před odchodem do šaten padla úvodní branka zápasu. Postaral se o ni domácí celek díky Trubilovi, jenž krásně z dvaceti metrů překonal brankáře Zlámala. Ve druhé nastavené minutě to mohlo být již 2:0. Milutinovič střílel z pětadvacetimetrové vzdálenosti, ale jeho ránu vyrazil na roh Zlámal. Po zahrávaném rohu ukončil rozhodčí první půli.

Pět minut po pauze si velkou šanci vytvořili slávisté. Nitrianský vyslal zprava přízemní centr na Pospěcha, jenž po otočce střílel těsně vedle. O několik okamžiků později zahrozili hosté, kteří byli blízko k vyrovnání. Heinz prověřil z levé strany vápna těžkou ránou Čontofalského, jenž s obtížemi míč vyrazil. Vyraženou střelu mohl zachytit Petr, ale chyběl mu krok k doražení.

V 65. minutě mohli domácí zvýšit. Milutinovič si pěkně našel Nitrianského, jemuž poslal přihrávku. Nitrianský pak běžel sám na Zlámala. Ten však po vyběhnutí jeho střelecký pokus zlikvidoval. V 76. minutě se Janotkův centr dostal k olomouckému Heinzovi. Jeho střelu zvládl domácí brankář Čontofalský zneškodnit.

V závěru utkání se Olomouc snažila vytvořit velký nápor, jenž by ji dovedl k vyrovnávací brance. Nic zajímavého do konce však nevymysleli. V 87. minutě se z hřiště poroučel slávista Paprčiak, jenž si od rozhodčího vysloužil červenou kartu za faul na Koutného. Poté se už nic pozoruhodného neudálo, a tak zápas skončil nejtěsnějším vítězstvím 1:0 pro Slavii.

Autor: David Křížka / onlajny.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slavia Praha 2 - 1 Sigma Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 a chytat bude Drobisz Bobe

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka se trápí,Sigmě vrátili body,tak by ji to mohlo nakopnout.Tipuju 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Praha 4 - 3 Sigma Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia 2-1 Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Slavie je naprosto chaotická, vepředu zase není nikdo, kdo byl dal gól. Dvojka v nádherném (a pro mě nepochopitelném) kurzu - 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma vyhra 1:2

Reagovat
Tomtaf

0:5

Reagovat
paver

výhra Olomouce

Reagovat
Losinho

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia se mozna probere....tip 1..2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia je v krizi, ani výměna trenérů jí nepomohla. Sigma ale bude trošku uhýčkaná vrácením bodů. Tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně

Reagovat
smazaný uživatel

byla to bída strašná, ale končně alespoň vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele