7. kolo
16.09.2011 20:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavia Praha - Dukla Praha 0:0

Po nedávném propadáku proti Jablonci dnes chtěla pražská Slavia potěšit své fanoušky výhrou nad Duklou. Svůj cíl ale splnit nedokázala, jelikož ze zápasu si odnesla pouze bod za remízu 0:0. Pozice kouče Petrouše tak zůstává stále velmi nejistá.

Sešívaní začali velmi aktivně. Hned v úvodních minutách měl Zbyněk Pospěch dvě zajímavé šance. Nejprve ale nedokázal využít nepovedené malé domů, krátce na to naopak hlavičkoval v pádu pouze do země a gólman Rada tak neměl problém míč lapit. Domácí fotbalisté ovšem pokračovali ve svém tlaku i nadále a hráče Dukly výrazně přehrávali.

Ve 21. minutě mohl rozvlnit síť hostující brány aktivní Pospěch, z hranice vápna ale pálil nad. Přesnost scházela o několik okamžiků také Janu Blažkovi. Dukla byla po většinu první půle směrem dopředu naprosto bezradná. V samotném závěru měla navíc obrovské štěstí. Hned dvě tutovky měl rychlonohý Blažek, jenže ani jednu nedokázal zužitkovat. Pokaždé mířil vedle. I proto se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran mohli jako první udeřit hostující fotbalisté. V 53. minutě si udělal ve vápně prostor ke střele Ivan Lietava, z poměrně ostrého úhlu ale nakonec trefil pouze boční síť Čontofalského brány. Slavia odstartovala druhé dějství velmi pasivně a směrem dopředu dala o sobě vědět až po více než hodině hry. Blažkova střela byla ovšem zblokována do zámezí.

Krátce na to vyzkoušel své štěstí střelou z dálky Frejlach, narazil však na připraveného gólmana Radu. To bylo ze strany domácích fotbalistů na dlouhou dobu vše. Až v 83. minutě zahrozil Pospěch, který se dokonce dokázal střelecky prosadit, gól ale nakonec neplatil pro ofsajd. Následně neuspěl ani Nitrianský, a proto zápas vítěze nepoznal.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S Petroušem 1:3, bez Petrouše 1:1.

Reagovat
staimy

0:2 s Petroušem i bez něj

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia doma ještě neprohrála a tuto bilanci si udrží.

Reagovat
vanGomm

V minulém kole jsem byl přímo na utkání Jablonec-Slavia 4:0.To co jsem tam viděl od Slavie to byla tedy bída.Ani se nedivím,že prohráli i s divizním Převýšovem.To co předvádí není hodno jména Slavia a měli by stím urychleně něco dělat.Výměnit pouze trenéra asi nebude stačit.Tipnu X,ale to jen proto,že 3x po sobě takový "výkon" nejde snad ani opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě si myslim, že by výměna trenéra pomohla. Petrouš nemá žádnou autoritu, nedokáže s hráči ani mluvit a pokud předvedou tak tragický výkon, tak ty hráče ani nijak nepenalizuje. Proč ty ploužící se zombie nedokáže popohnat a pokud jim to do těch palicí neleze, tak proč s tim něco nedělá (pokuty, B-tým...)Navíc mě štve jak tam pořád cpe toho tragéda Dostála, s kterym pak hrajem o 10-ti

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla je v dobrem rozpolozeni a Slavia to bude mit tezke...tip X 1:1

Reagovat
Veselac

domácí jsou na tom bídně a přijde konec trenéra Petrouše.....0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
naheCZ

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

10

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tohle nevyhrajem tak už

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
lojzah

Tak nakonec 0:0. K vidění bylo 33 faulů, 13 ofsajdů a 4 střely na branku. Může se takový fotbal vůbec někomu líbit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

At už pošlou toho tělocvikáře do prdele

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele