20. kolo
11.03.2012 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavia Praha - FK Jablonec 0:0

Slavia naposledy porazila Jablonec na vlastním hřišti ještě díky trefám Tomáše Necida, dnes jsme gól neviděli žádný a bezbranková remíza se tak už pomalu stává rutinou Edenu. Nově jmenovaný trenér Poustka neměl k debutovému vítězství daleko, nakonec si ze zápasu odnáší pouze bod a dva poraněné hráče. Nespokojený Jablonec si body dělí potřetí za sebou.

Severočeši se od úvodních minut hnali do útoku, po sedmi minutách to byli ale právě oni, kdo se musel strachovat před svou brankou. Jarolím od lajny výborným centrem našel do vápna nabíhajícího Blažka, který z první placírkou minul vzdálenější tyč.

Jablonečtí, zaskočeni aktivitou domácích, si svou první příležitost vypracovali po dvaadvaceti minutách, když Loučka našel mezeru v obraně soupeře a vysunul Pitáka, který obdobně jako Blažek netrefil.

Slávisté nepolevovali v úsilí a krom samotného zakončení dělali defenzívě hostů potíže. Čonka, Milutinovič i Nitrianský finální fázi útoku nezvládli a Špit si připsal relativně snadné zákroky. Právě Nitrianský výrazněji prověřil brankáře soupeře po půlhodince hry, když balón do vápna pohotově vypálil z pravé strany a Špit se musel hodně natahovat, aby vytěsnil na roh.

Další obrovskou šanci měl pět minut před odchodem do kabin Milutinovič, ke kterému dopadl zblokovaný centr. Po zpracování si nechal míč dopadnout na zem a z bezprostřední blízkosti dal veškerou sílu do pokusu, který těsně přeletěl břevno.

Nedá se říct, že by druhá půle nějak přespříliš nudila. Oba týmy rozhodně neskrývaly touhu po všech bodech, rozhodující přihrávku však většinou bránící tým zachytil, v případě dobré příležitosti Milutinoviče zase pomohl obětavý vpád obránce do střely.

Nepovedené závěry dobře se rozjíždějících akcí nejlépe dokumentovala absence střeleckého pokusu během deseti minut, při kterých se brankář Čontofalský každou chvíli chytal za pravou stranu žeber a až do vystřídání Berkovcem tak byla pražská branka ve velkém ohrožení. A bez jediné výrazné šance se nakonec zápas obešel až do závěrečného hvizdu. Slavia tak na jaře už potřetí remízovala bez branek.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
kezba1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat
Losinho

Na Jabka neumíme, ale stejně podle mě tu remízu urvem.

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Padne asi dost gólů, ale snad to dopadne dobře pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie patří do 2. ligy!! Slavie = žebráci co nemají na výplaty

Reagovat
smazaný uživatel

Tys byl původně potrat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Ani jednomu to moc nejde,takže by tomu měla odpovídat tak ta remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, viděl jsem jen 35 minut, pak mi začal padat přenos, ale z toho co sem viděl, tak se mi to líbilo. Bylo vidět zlepšení a někdy chybělo lepší zakončení a i kousek štěstí. Těch 35 minut bylo lepších jak všechny "klady" za celý působení pseudotrenéra Straky. zbytek zápasu nehodnotím, ale tým měl nápad. Pokud budeme hrát tak dál, musíme začít vyhrávat. Martin Poustka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele