25. kolo
15.04.2012 17:00 CET
4 : 4
(2:3)

Reportáž

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 4:4

Bláznivý zápas se dnes odehrál v Olomouci, domácí Sigma sice vstřelila Příbrami hned čtyři góly, přesto ale získal jen bod. Vše začalo v rozmezí osmnácté a pětadvacáté minuty, během tohoto časového úseku padly čtyři góly, po dvou na obou stranách. Do vedení se pak dvakrát dostali hosté, Sigma ovšem dokázala reagovat, když na konečných 4:4 upravoval pět minut před koncem Pospíšil

Parádní atraktivní fotbal se hrál hned od úvodního hvizdu, do první šance se dral po centru Pilíka příbramský Šlapák, jenže na míč ve skluzu o kousíček nedosáhl. Na druhé straně krásně vypálil Ordoš, jeho ránu zpoza pokutového území ale Hruška dokázal vytěsnit. V sedmé minutě se hosté už už běželi radovat k rohovému praporku, cestu balónu do sítě ale na poslední chvíli zastavil obětavý Rossi.

Příbram byla o něco lepší a do vedení jí bez větších problémů poslat Šlapák, jeho hlavičku z malého vápna ale Zlámal zázračně vytáhl na roh. V osmnácté minutě se z úvodní branky zápasu radovali domácí, to když si na Schulmeisterův centr od rohového praporku naskočil nikým nehlídaný Michal Ordoš a hlavou nedal Hruškovi šanci. Vyrovnáno ale bylo už za dvě minuty, Šlapák totiž posunul balón k Marešovi, jenž přesnou střelou k tyči rozvlnil síť.

Ve dvacáté třetí minutě už ale Sigma znovu vedla, hostující gólman sice ještě vyrazil nebezpečnou ránu Navrátile, proti dorážce Klesnila už však nemohl zasáhnout. Jenže uběhlo jen dalších sto dvacet sekund a bylo opět vyrovnáno, tentokrát se pohotovým volejem prosadil Martin Šlapák. Rossiho rána prolétla jen těsně vedly tyče nepřipraveného Hrušky, přesto další gól vstřelila Příbram. Koukal prošel olomouckou obranou jako nůž máslem, připravil gólovou pozici Krbečkovi, který nezaváhal.

Do druhé půle vstoupili jednoznačně lépe domácí a už v jednapadesáté minutě se mohli dočkat dalšího zásahu, Navrátil ovšem z dobré pozice minul. Několik minut nato předvedl obrovskou chytrost Ordoš, když si všiml špatného postavení Hrušky a snažil se ho přelobovat, bohužel pro Sigmu ale trefil břevno. Strážce příbramské svatyně pak musel předvést dva perfektní zákroky v rychlém sledu, nevyzráli na něj jak Navrátil, tak i Pospíšil.

Stavu 3:3 se bavící se diváci dočkali v šedesáté osmé minutě, kdy Navrátil hledal před prázdnou brankou někoho ze svých spoluhráčů, míč však do sítě nechtěně uklidil Andrejevič. Šance i nadále střídala šanci, tu další měl na kopačce Krbeček, Zlámal ovšem skvěle nohou zasáhl. Šestnáct minut před koncem domácí příznivce počtvrté v utkání umlčel Mareš, jenž svou druhou dnešní trefou dostal Příbram do vedení.

Bernardo zblízka nedal, Klesnil byl zase ve vyložené pozici na poslední chvíli zblokován. Zaslouženou remízu zařídil Olomouci pět minut před koncem Pospíšil, jenž se trefil krásně do šibenice a upravil tak skóre na konečných 4:4. Jen víc takových zápasů v české Gambrinus lize!

Autor: Michal Hruška

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
ryzskej

2:2

Reagovat
Tomtaf

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..2:1

Reagovat
tlaci

To bude pro moje kloke hanácké těžké oříšek. První poločas by měla být remíza a ve druhém vyhrát Sigma 1:0, ale může to být třeba i přestřelka.

Reagovat
Veselac

tip X...2:2, over 2,5

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza a moc golů asi nepadne, undre 2.5

Reagovat
smazaný uživatel

jak muzes rict ze moc golu nepadne kdyz pribram celej rok strili plno golu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohajeho, asi proto že je to MŮJ TIP, proto, čekal jsem nudnou remízu a zalezlé obrany.

Reagovat
Aris1914

Dneska může Příbram děkovat za bod Kučerovi. Ještě že jde po sezóně do důchodu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele