5. kolo
28.08.2011 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 0:1

Fotbalisté Hradce Králové doma doslova nechtěli vyhrát a Příbrami podlehli po jediné brance Tarczala. To bylo vše, co hosté museli pro vítězství udělat, Hradec neproměňoval šance a pohrdl i pokutovým kopem.

Hradečtí Votroci nevstoupili do zápasu vůbec zle a vypracovávali si jednu šanci za druhou. Tu první měl na hlavě Janoušek, míč ale těsně minul. O pár minut později vypálil Dvořák a ani tentokrát nemusel Hruška zasahovat, pokus šel totiž těsně vedle. V závěru prvního poločasu hradecký nápor gradoval, Zelený šel sám na Hrušku, zbavil se ho, ale vyloženě snad nechtěl dát gól, míč si zbytečně popotáhl a ten mu následně utekl. A ještě jedna šance, Fischer těsně přestřelil. Poločas tedy skončil bez branek, ale to je díky nemohoucnosti hradeckých útočníků.

Ve druhém poločase se skóre poprvé změnilo, ve 48. minutě zmrazil domácí fanoušky parádní střelou příbramský Tarczala a s pomocí brankové konstrukce slavil vedení 0:1. Hradec na chvíli znervózněl, přesto ale měl další šance na srovnání, tu největší v 65. minutě. Kapitán Roman Fischer totiž zahrával penaltu za faul v pokutovém území, ale v této roli vůbec neobstál - přestřelil!

Pak už to měli Votroci těžké, neproměnili spousty šancí, inkasovali a pak zahodili penaltu. To se nutně muselo podepsat na jejich psychice, Příbram výsledek uhlídala a pokračuje v dobrých výkonech.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (56)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Remíza 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 tohlo zvládneme

Reagovat
smazaný uživatel

*tohle

Reagovat
smazaný uživatel

FC Hradec Králové 2 - 2 . FK Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
paver

3:2

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně! Takhle se mi to tipování líbí!!! Sice to takhle jednoznačně nevidím,ale Hradec musí hrát na revanš pro nás fandy za nepovedenej druhej poločas proti Liberci...2:0 pro HK.

Ještě počkám na tip kolegy Recoila!Pochybuju,že bude tipovat jinej výsledek než vítězství HK! HK jedem!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam ze Hradec ma opravdu spoustu priznivcu tady:-)....Hradec by mel naplno bodovat...a snad to tak i bude..tip 1 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon na Spartě byl příslibem do dalších bojů,s porovnáním s Libercem to bylo o dost lepší...Příbram letos hraje jinej fotbal než loni,nevim co od ni čekat,ale vim co čekám od Votroků....neúnavnej Štěpán na lajně,podporující ho snad Rezek...dříčství Bradky a Fíši v záloze,přehled Chlebase vzadu+skvělí fans.....beru i 1:0...klasickej domácí výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
vanGomm

Sousedi v tabulce,kteří dokáží pozitivně,ale i negativně překvapit.V tomto zápase bych to viděl tak na X.Popřípadě na HX,tedy výhru Hradce o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle mači musíme vyhrát, i když to nebude nic lehkýho, Příbram letos hraje docela solidní fotbal oproti minulým sezonám, takže beru jakoukoliv výhru Hradce

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Hradce - 1.

Reagovat
Veselac

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme nechtěli vyhrát. z málého vápna netrefí prázdnou bránu, střely z vápna (vyjma jediné) všechny letěly na praporek, penalta to snad radši nic nepíšu no a prostě

Reagovat
PetaSKST

prostě Otroci patřící do ČFL

Reagovat
smazaný uživatel

z čeho tak soudíš?

Reagovat
PetaSKST

1) Kvalita hráčů

2) Trenér

3) Nosíky v nebi (přitom na ně stačí i Příbram i když letos hraje sympaticky)

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči? Jsi magor, ty Hradec nesleduješ, koukáš pouze na výsledky, že? Z těch posledních se snad ani nic jiného soudit nedá, výjimky se ale najdou.

Trenér? Já se neuchyluju k nějakým sprosťárnám, ale... jsi RETARDOVANÝ? Máme jednoho z nějlepších trenéru v lize, to nevykecáš nikomu.

Nosíky v nebi? Pořád nechápu z čeho tak soudíš? Zajímalo by mě kdy se takto neši hráč chovali...

a už toho nech.

Reagovat
PetaSKST

1) hráči - možná přestřel

3) nosíky nahoru - chyba (myslel jsem některý fanoušky ne hráče)

2) a že je Kotal jeden z nejlepších v lize je vtip, ale beru že je lepší než Chovanec, Malura nebo Kotrba

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, já si nedokážu představit fanouška, který by nevěřil svému týmu - z toho možná plyne naše namachrovanost, ale přeci by to nebyl fanoušek, který by nevěřil svému týmu.

K trenérovi, zkus vypsat trenéry o kterých soudíš, že jsou lepší - sám napíšu jednoho - Komňacký, to je jasné už jen z výsledků, ale kdyby jsi měl přehled o děni v HK za posledních pár let, psal by jsi o Kotalovi to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Šilhavý dokáže s týmem (KVALITNÍM!) hrát pěkný fotbal. A o tomhle to je - Vašek Kotal dokáže hrát i s týmem, který se ani zdaleka kvalitou nerovná Liberci, pěkný fotbal.

Reagovat
PetaSKST

Vrba, Šilhavý (s kvalitním týmem), Komňacký a Psotka, a pak beru ty co trénovali v čr loňskou sezónu (hoftych,...). Je pravda že o hradec se nijak zvlášť nezajímám i když loni se mi herně líbil, ale letos zatím moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

a kurňa zapoměl jsem Vrbu, nechápu, že mě nenapadnul jako prvního. Víš tady jde o to, možná jsi to už četl, Kotal přišel k týmu, který byl na sestup z 2, ligy. Hráči neměli disciplínu, herní řád a vše kolem - dělali si co chtěli, jak na hřišti tak všude kolem. On přišel a tohle všechno dokázal z těch kluků co byli na sestup z druhé ligy vyždímat. Teď jich většina hraje, poměrně solidně, Gambrinus ligu, jeden z nich ( ) dokonce i Ligu mistrů... pro nás je to hold bůh.

Reagovat
PetaSKST

Historii Hradce opravdu nezná, ale jestli je to pravda tak vás potom chápu

Reagovat
PetaSKST

*neznám

Reagovat
PetaSKST

Supéééééér Gratulace do Příbrami k zaříznutí namachrovanejch OTROKŮ

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo takový nehraje.

Reagovat
PetaSKST

Máš pravdu myslel jsem namachrovaný hradecký nekopálisty

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že se dost vyznáš. Navštívil si taky někdy fotbalový stadion?

Reagovat
PetaSKST

Nezkoušej tady na mě nějaký chytrý kecy když mam permici a chodim na každej domácí zápas i když to mam na stadion 100 km tak si vyndej hlavu z písku a zklidni se. Nemůžu za to že nesnášim namachrovaný OTROKY

Reagovat
smazaný uživatel

tak se do háje starej o svlj tým.

Reagovat
PetaSKST

ty sou bohužel momentálně ještě horší než OTROCI :(

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdou je že zakončení HK je tragický,ale výkon Příbrami zrovna moc velký gratulace nezasluhuje...Je jen otázkou času,kdy je to nehorázný štěstí co od začátku ligy maj,začne opouštět.Není snad v lize mančaft kterej by měl větší kliku...HK jim to nabídnul na podnose a teď maj utrum s divákama-na takový výkony nikdo není zvědavej... Tím myslím i "fotbalovost" takovejch týmů jako je třeba Příbram...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je fakt, ze tohle byl nejslabsi vykon Pribrami letos, ale ty si radsi rozmysli, kam ty urazky budes hazet. HK byl totiz nejslabsi, s kym jsme letos hrali a dnes byl naprosto ubohej - bohuzel, tesil jsem se na zapas.

Takze az HK zvladne to, co pribram v prvnich ctyrech kolech, kdy ji trenri soupere gratulujou k predvedeny hre, tak si muzem o necem podivat. Do te doby tu jen plives jako malej Jarda, kterymu Pb vyfoukla tri body.

Reagovat
smazaný uživatel

v případě, že jsme byli nejslabší tým s kterým jste hráli, proč jsme byli lepší jak vy?

Reagovat
smazaný uživatel

a) to si neprotireci, ne? Mohli jste byt (teoreticky) lepsi, ale stejne jste byli to nejhorsi, co jsem letos v lize videl

b) lepsi? Ja hraju fotbal na skore. A hradecti hraci byli zvlast pred vapnem naprosto zoufali... takze zkus hledat chyby u sveho tymu... on gol nedal, pribram dala a kdyby nebyli dneska jak matohy a hrali aspon jako proti Liberci, odnesete si domu trojku...

Koukam, ze HK ma skutecne ty "nejobjektivnejsi" fanousky :-))

Reagovat
PetaSKST

fotbalovost takovejch týmů jako je příbram.... nezapomeň že tam patříte vy taky a neotvírejte si talmu na tým, v jehož zápasech padlo 18 gólů na rozdíl od OTROCKÝCH 9ti. Kterej fotbal víc táhne? Správně, Příbram.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že je potřeba trochu obměnit sestavu. Závání to jakýmsi stereotypem a profesorským fotbalem.

Sestava, kterou bych si představoval.

---------------------- Koubek ------------------------

----------Plašil ---- Cheboun ---- Pávek----------------

Malinský --- Fischer ---- Klapka ---- Poděbradský----

-------- Štěpán ---- Dvořák ---- Černý

Plašil - na místo Hochyho se osvědčil skvěle, základ by si zasloužil.

Malinský - jasně ukazuje, že když se dá s míčem do pohybu je v podstatě nezastavitelný, zatím má málo zkušeností, ale proč ne...

Černý - záhrál dneska slušě, nějaké šance připravil, rozodně se po hřišti neploužil jako je jeho zvykem vždy.

Toť sestava pro příští zápas na základě zápasu dnešního. Věc, která nám chybí je větší rozhodnost v zakončení - dneska se Fíša vyloženě bál na tom vápně vystřelit a ještě to stále rval někam do lajny a nakonec jsme skončili u praporku.

Dál.... dál už asi nic protože z posledních návštěv 2 domácích zápasů a zápasu na Spartě (který byl paradoxně nejpovedenější z těchto tří - druhý poločas hlavně) mi je na blití.

Reagovat
smazaný uživatel

Pláša je dobrej hráč, sice nevím jak by fungoval v trojobráncovým systému, ale určitě posila. Škoda, že mu nevyšla ta Francie.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam dneska už hrál a dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to v tom zmatku už nebylo moc znát, kam to nastoupil, ale jo, šlo mu to :)

Reagovat
smazaný uživatel

To miluju ty drsný fans u pc,který se o HK vlastně nezajímaj,ale vědí "všechno"...jakože sme VOTROCI,ale to je jedno....otroci ..když už nemám všeobecný přehled tak se nechodim vysírat do diskuzí ostatních zápasů,kde nemůžu soudit když sem celých 90 min neviděl....Co se týče dnešního výkonu:Bylo hodně porážek,kde se dali najít i pozitiva,ale tohle bylo neomluvitelné......všechno se hraje přes Štěpána a jedinej kdo mu stačí rychlostně je Malinský(opět nezklamal)...nejde se na nic vymlouvat,snad jen zapomenout na tenhle match a soustředit se na zápas s Duklou..

Reagovat
PetaSKST

Já taky miluju ty d.e.m.e.n.t.y, který uměj jen urážet. Kdyby ses kouknul na Dirtxe tak je vidět že se všemi jde mluvit slušně jenže to ty né. Ty jsi u všech zápasů kola viděl 90 minut tak do toho máš co kecat viď? A jestli hledáš nějakej problém na tom jestli jste OTROCI nebo votroci tak je mi tě docela líto

Reagovat
smazaný uživatel

Já v HK včera byl a ty ne tak jak můžeš vědět že máme frnáky nahoru a ty Tvje 3 body proč sme špatný....nebo cos to tady rozjel...píšeš tady že se o Hk vlastně moc nezajímáš lae víš všechno a rozdíl mezi OTROKEM a VOTROKEM je dost podstatnej a každej fans HK se připomene....jinak já nikoho neurážim jen obdivuju Tvůj rádoby přehled

Reagovat
smazaný uživatel

Dirtx tady píše do diskuzí celkem pravidelně a i jemu se Tvoje první komenty moc nelíbili a hned se je snažil vysvětlit protože jako fan HK toho ví o týmu dost...PetaSKST

28.08.2011 20:15

1) Kvalita hráčů

2) Trenér

3) Nosíky v nebi (přitom na ně stačí i Příbram i když letos hraje sympaticky)

[reagovat]

Dirtx

28.08.2011 20:26

Hráči? Jsi magor, ty Hradec nesleduješ, koukáš pouze na výsledky, že? Z těch posledních se snad ani nic jiného soudit nedá, výjimky se ale najdou.

Trenér? Já se neuchyluju k nějakým sprosťárnám, ale... jsi RETARDOVANÝ? Máme jednoho z nějlepších trenéru v lize, to nevykecáš nikomu.

Nosíky v nebi? Pořád nechápu z čeho tak soudíš? Zajímalo by mě kdy se takto neši hráč chovali...

a už toho nech............Jakoby sme se chodili tlemit Budějicím že dostali bůra....Když něčemu nerozumim nebo o tom nevim ani z poloviny nic,radši mlčet....

Reagovat
smazaný uživatel

Jen hledám ve svým prvním příspěvku něco v čem urážim ...jen říkám chodit diskutovat o něčem o čem nerozumim a nemá přehled a ještě dělat chytrýho a ulevit si že VOTROCI prohráli....no nevim...taky nemám rád určité týmy a jejich fanoušky,ale aspon jim nezasahuju do diskuzí když vim že o jejich týmem a situacích v nich moc nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

Každý si bude stát za svým týmem... tohle nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný,že každej stojí za svým týmem,ale Recoil jezdí pravidelně do HK na fotbal,co jsem si všimnul,takže má k tomu co říct a proč taky ne?Co se týče toho ubožáčka co tady výše v debatě tak prská a hází dementama,tak má Recoil pravdu:koridor fanoušků hostí byl prázdnej-když je teda takovej ten výše se projevující "prskoň" takovej fanoušek Příbrami,jak to že tam nebyl? Pak tady člověk čte hámotiny o gratulacích Příbrami a podobný kraviny,koho tady chce zaujmout?Přesně jak říkal Recoil-taky nechodím jako fan HK na reportáže k jinejm zápasům si dělat prdel že někdo někde dostane bůra...Proč bych to dělal.Zajímají mě matche HK.To co jsem viděl,tak okomentuju,protože k tomu chci něco říct.Mimochodem,Příbram byla fakt dost špatná a její trenér to sám uznal-jeho komentář je v jiným článku tady na webu-stačí přečíst.Uznal,že HK Příbram přehrál,akorát to tam bohužel nepadalo,Příbram prostě měla kliku,HK tragickou koncovku.Konstatuju fakta!Takže nějakej pan inženýr Všechnoznal z (pravděpodobnýho Prdelákova) nás může klidně nazývat dementy,pro mě za mě,ale nejspíš to má sám se sebou dost složitý...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kroll Dirtx ....diky za podporu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele