20. kolo
12.03.2012 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Teplice 0:0

Bezbrankovou remízou skončila pondělní dohrávka 20. kola. Příbram opět nedokázala vstřelit gól a Teplice si tak odvážejí bod.

Příbram se na jaře ještě netrefila a ve třetím utkání před vlastním publikem chtěla tuto nelichotivou bilanci vylepšit. K Litavce přijely Teplice, které chtěly pro změnu navázat na vítězství proti Liberci.

Opatrný začátek utkání nepřinesl příliš pokoukání a domácí rozhodně nepotvrzovali fakt, že si i přes špatné střelecké skóre vypracovávají dobré příležitosti. Ve vlažné atmosféře se k vážnějšímu ohrožení brány soupeře dostal až po půlhodině hry teplický Dolejš. Nezakončil ovšem přesně.

Během první půle si svou velkou šanci nakonec připravili i příbramští, ale Hejdovu hlavičku po Koukalově centru skvěle zneškodnil Grigar. Nic víc toho za zmínku z úvodního poločasu nestojí.

Do druhé části vstoupila obě mužstva aktivněji. Jakoby však týmy v zápasech pondělní televizní dohrávky měly zakázány střílet góly. Bezbrankové skóre totiž na tabuli svítilo jak po šanci domácího Koukala, tak po Čajičově tutovce na druhé straně. Když už se domácí prokombinovávali do šance, či tepličtí do nebezpečného protiútoku, vždy selhalo zakončení, v horším případě skončila akce již při finální přihrávce.

Po závěrečném hvizdu rozhodčího Lercha tak bylo jasné, že se Příbram netrefí ani ve čtvrtém jarním zápase a doma si připíše třetí bezbrankovou jarní remízu, čímž dává vzpomenout na loňskou velmi neproduktivní sezónu. Teplice neprohrály a neinkasovaly potřetí v řadě.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram už by mohla vyhrát

tip:1:0 Hejda

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už bude hrát Koukal?

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Příbram vyhraje...

Reagovat
ronaldik

Proč mám pocit, že na pondělní dohrávku vždycky vyberou ten nejhorší zápas?

Reagovat
vanGomm

Tak nějak.Oba jsou už zachránění do 3.místa už také nikdo z nich nebude,takže zápas už je prakticky o ničem.Nedávno tu někdo psal,že se to do TV vybírá kvůli sledovanosti.To,že tento duel bude mít nějakou velikou sledovanost,nebo dokonce v ní trhat rekordy o tom tedy moc přesvědčen nejsem.Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas to at radši ty zápasy v pondělí zrušej a hrajou všichni o víkendu než se dívat na tohle

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Buď 0:0 nebo 0:1. Teď co si mám vybrat

Tip: 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

chyba :D

Reagovat
Sw!fty

Fandím Příbrami

Reagovat
ryzskej

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza 1 1 koukal mahmutovič

jinak nikomu nefandim jen tip

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele