27. kolo
28.04.2012 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - FK Teplice 0:0

Naprosto zaslouženou bezbrankovou remízou skončilo klání mezi Slováckem a Teplicemi, diváci viděli nudný fotbal, pouhých sedm střel na branku a gólu se nedočkali. Ani jeden tým to však už mrzet nemusí, domácí jsou devátí, hosté dokonce šestí.

Poprvé musel jeden z brankářů zasahovat ve třetí minutě, v permanenci byl domácí Melichárek, ten však se slabou střelou Vondráška nemohl mít sebemenší problémy. V jedenácté minutě o sobě dali poprvé vědět i domácí, když Volešák přiťukl balón proti noze Daníčkovi, ten ovšem těsně minul.

Po čtvrthodině hry mělo Slovácko dvě obrovské příležitosti dostat se do vedení. Nejprve mohl Volešák využít obřího zaváhání Grigara při výkopu, teplického gólmana ale tváří v tvář neprostřelil. O pár chvil později měl stejný hráč snad ještě větší gólovou možnost, když šli dva domácí fotbalisté na jednoho hráče Teplic, Hlúpik poslal míč Volešákovi, ten ale znovu selhal.

Ve čtyřiadvacáté minutě si Volešák s Hlúpikem úlohy vyměnili, první jmenovaný nahrával, ten druhý ve skluzu neproměnil. Krátce před přestávkou mělo Slovácko ještě jednu šanci, obránce Reinberk předvedl nádhernou individuální akci, které ale chybělo přesnější zakončení.

Teplice zahrozily prakticky ihned po návratu ze šaten, Sivův pokus ale vyrazil Melichárek, Jindráček se následně k dorážce nedostal. Hrál se opravdu nepříliš atraktivní fotbal a jediné brankové příležitosti vznikaly po chybách obran. Patnáct minut před koncem vyrobili jednu takovou hosté a Grigar musel předvést hned tři po sobě jdoucí úžasné zákroky, vylámali si na něm zuby Hlúpik, Došek a se svým druhým pokusem znovu Hlúpik. Teplický brankář tímto uhájil čisté konto a oba týmy se tak rozešly smírně.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená bezbranková remíza? Pan redaktor byl asi na jiném zápase. Slovácko mělo sedm tutovek, bohužel selhalo tradičně v koncovce. Domácí si jednoznačně zasloužili vyhrát a fotbal to nebyl vůbec špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhasím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele