22. kolo
03.04.2011 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - FK Teplice 0:1

Brno doma nedokázalo bodovat s Teplicemi a po porážce 0:1 zůstává v sestupovém ohrožení. Jedinou branku zápasu vstřelil pět minut před koncem Antonín Rosa.

První poločas toho příliš nenabídl, i když některé šance k vidění byly. Už ve 3. minutě předvedli Brněnští hezkou akci, ale překvapivé zakončení v brance neskončilo. Po čtvrthodině hry zahrál na samé hranici pokutového území rukou Mitrovic, Teplice se sice dožadovaly pokutového kopu, ale k němu nakonec nedošlo. Největší šanci prvního poločasu měl útočník Tomáš Došek, který se objevil před teplickým brankářem úplně sám, jenomže trestuhodně přestřelil a zmařil brněnskou šanci na skórování. Ve 36. minutě pálil nebezpečně Hamouz, ale ani jeho pumelenice neznamenala brněnské vedení.

Brno začalo lépe i druhý poločas, Simerský přestřelil a na druhé straně vyprášil Krbečkovy rukavice Mahmutovič. Brno vycítilo šanci na tříbodový zisk, dvacet minut před koncem se dostal k odraženému balónu Husár, ale Slavík předvedl vynikající zákrok.

Zbrojovka sice pomýšlela na výhru, ale pět minut před koncem si musela nechat zajít chuť. Na parádně zahraný rohový kop si naskočil Antonín Rosa a hlavou zajistil Teplicím vedení. Brno ještě mohlo vyrovnat ale Hamouz nepochopitelně v tutovce přestřelil. Brno doma podlehlo Teplicím a je nadále v akutním ohrožení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 1 Strestik,-Mahmutovic

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
soukup

plichta

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
AjaxFans

Fandíš furt?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele