9. kolo
19.09.2010 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Bohemians 1905 1:0

Zbrojovka si připisuje druhé vítězství za sebou a zvedá se ze sestupových vod. Klokani naopak potvrdili svou špatnou formu při výjezdech a počtvrté v řadě odjíždí s prázdnou.

Přitom se domácí mohli do velkých problémů dostat už po pěti minutách. Škoda díky laxní obraně prošel až k Lejsalovi, ten jeho pokus vyrazil k Bartkovi, jehož dorážku zastavil na brankové čáře Trousil. Škoda pak poslal míč do sítě už z odpískaného ofsajdu.

Brněnský stoper se vyznamenal i chvíli po čtvrthodince hry. Nejprve jen taktak odvrátil Dříždalovu chybu, která dostala do vápna Štohanzla a po následném rohu zablokoval pokus Nikla. Jak už to v zápasech Bohemians bývá, nad fotbalovou krásou vyhrávala bojovnost ve středu hřiště.

Další šance se tak diváci dočkali až šest minut před odchodem hráčů do šaten. Po rychlém kontru se k míči dostal Střeštík, který nemířil z první vůbec špatně, ale výtečný reflex Sňozíka znamenal jeho neúspěch.

Po změně stran mohli okamžitě zaúřadovat Moravané. Dříždal se dostal ke střele z hranice vápna a Sňozík musel předvést další excelentní zákrok, aby rukou dokázal míč vyrazit. Přestávka vzala aktivitu z kapes Klokanů, čímž bohužel utrpěla i atraktivita hry. Na dlouhou dobu se tak jediným zajímavým pokusem stala Kaufmanova střela z více jak třiceti metrů, kterou Lejsal lapil.

Jako blesk z čistého nebe tak přišel gól devět minut před koncem zápasu. Střeštíkův centr lehce tečoval jeden z obránců, k míči se Lejsal nedostal a Dostálek lehce usměrnil do odkryté branky. Zkušená defenzíva pak Bohemians nic nedovolila, domácí si tak připsali těsnou výhru.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 T. Došek - Štohanzl, Škoda.

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Brno z 8 zapasu bez plichty??tak ted se as jedna zrodi..tip X

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo. Bohemka povede 1:0 a oni srovnají.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 (Husár 23'', Střeštík 58'', Dostálek 90'' - Škoda 78'')

Reagovat
Didier Drogba

2:0 Střeštík,Došek

Reagovat
klokan.paul

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele