13. kolo
24.10.2010 14:30 CET
7 : 0
(4:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko 7:0

Obrovskou ostudu si uřízli ve 13. kole Gambrinus ligy fotbalisté Slovácka, kteří na půdě doposud nevýrazného Brna prohráli drtivým způsobem 0:7. Brno rozhodlo o svém vítězství už v první půli, kdy se trefilo do sítě hostů hned čtyřikrát. Slovácko navíc muselo hrát od 29. minuty bez vyloučeného brankáře Filipka.

Už po deseti minutách nasměroval k výhře domácí Brno Tomáš Michálek, na jeho přesnou střelu z pokutového kopu nedokázal Filipko zareagovat - 1:0 pro Brno. Nutno podotknout, že penalta byla sporná. Slovácko mohlo okamžitě srovnat, Hlůpík však z dobré pozice netrefil. Určitě by se zápas vyvíjel jinak, kdyby Hlůpik dal, nicméně se tak nestalo, a to co následovalo, se dá nazvat totální destrukcí Slovácka. Ve 28. minutě zvýšil na 2:0 fantastickou ranou Rýdel, Filipko byl opět bez šance. Nicméně nakonec to byl sám brankář Slovácka, který zakončil půlhodinu hrůzy faulem na Kalabišku a následnou červenou kartou. Nařízený pokutový kop proměnil Michálek a bylo to 3:0.

Poločas však ještě nekončil, Slovácko se rychle sesypalo a hned za další dvě minuty udeřil Kalabiška - 4:0. Slovácko bylo hodně tragické a to ještě nebyl konec! Brankostroj Brna totiž pokračoval i ve druhém poločase.

Marek Střeštík si udělal z obrany Slovácka "dobrý den", a pak s pomocí teče po páté překonal brankáře Fryštáka - 5:0 pro Brno. Ani pátou brankou útrapy Slovácka nekončili, v 65. minutě si podobně jako Střeštík udělal z protihráčů kuželky Tomáš Polách a Fryšták byl znovu úplně bezmocný - 6:0 pro Brno. Zbrojovka dál bavila fanoušky a další branka byla jen otázkou času, na neuvěřitelných 7:0 zvyšoval sedm minut před koncem střídající Rostislav Šamánek, který se s štěstím trefil hlavou. Další branku už Zbrojovka nepřidala, přesto své fanoušky maximálně potěšila - Slovácko rozstřílela 7:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
Tomtaf

3:2

Reagovat
vanGomm

Brno ještě v lize neremizovalo a mohlo by tam na ten X se Slováckem už spadnout.Ovšem v situaci ve které se Brno nachází je už bod zřejmě málo.

Reagovat
smazaný uživatel

73.min - 6:0 vede Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Smekám hlavně před výkonem Zbrojovky, ale musím taky smeknout před fans Hradiště

Reagovat
smazaný uživatel

to sme byli až tak dobří ? Fotbal je jen záminka

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda slovácko bylo malinko lepším týmem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle snad ani není česká liga

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele