10. kolo
26.09.2010 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 2:1

Viktoria Plzeň pokračuje ve spanilé jízdě a také v 10. kole si připisuje plný počet bodů. Západočeši porazili Příbram 2:1 a jejich náskok na čele znovu roste.

Příbram začala v Plzni fantasticky, už po 4. minutách zaskočili favorita vedoucí brankou. Zmatky v pokutovém území ukončil nešťastným vlastním gólem David Limberský - 0:1. Plzeň se okamžitě vrhla do honby za vyrovnáním, Rezkova rána byla hodně razantní a netrefila branku.

V 19. minutě už bylo vyrovnáno, Horváthův centr sklepl Bakoš Jiráčkovi a posledně jmenovaný vstřelil srovnávací branku - 1:1. Uběhly sotva dvě minuty a Plzeň mohla vést. Rezek proti Hruškovi zvolil přehození, ale netrefil branku. Nápor domácích pokračoval, ale diváci ve Štruncových sadech branku neviděli. V závěru prvního poločasu zahrál Tarczal v pokutovém území rukou, sudí ale nic neviděl.

Druhý poločas byl téže velmi zajímavý, Plzeň se ale dostávala za obranu příbramských těžce. Čtvrthodiny před koncem uviděl červenou kartu Claude Videgla, ten zastavil akci Limberského a jelikož už jednu žlutou kartu měl, musel do sprch. Svěřenci trenéra Vrby početní převahu zužitkovali, osm minut před koncem hrací doby nadvakrát dostal míč do sítě David Střihavka a Plzeň se ujala důležitého vedení - 2:1.

Náskok Západočechů mohl být výraznější, Střihavka ale hokejovým blafákem Hrušku nepřekonal. V nastaveném čase sahali hosté po vyrovnání, ale Roman Pavlík v brance ligového lídra Ricku vychytal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
twl

vyprodáno!jasná 1....

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

uf

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele