13. kolo
25.10.2010 18:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Sparta Praha 1:2

Sparta napravila poslední špatné výsledky a v Liberci vyhrála 2:1. Pražané navíc zlomili i prokletí, neboť se jim pod Ještědem dlouhodobě nedařilo. Domácí v zápase vedli, jenže deset minut před koncem dokonal obrat střídající Kweuke.

Už v 5. minutě mohl jít liberecký Slovan do vedení, Nezmar z pravé strany nebezpečně odcentroval a Breznanik ze stoprocentní šance přestřelil. Pak se ale na delší dobu nic podstatného neudálo, až ve 36. minutě zatopil obraně Pražanů Kerič, vše pro Spartu dopadlo dobře díky Řepkovi. O tři minuty později už to ale bylo 1:0, Keričovu dělovku nedokázal brankář Blažek plně zpacifikovat a přibíhající Nezmar vsítil gól. Sparta v první půli nic nepředvedla a prohrávala.

Ani ve druhém poločase to nebylo ze strany Sparty bůhví jak dobré. V 55. minutě to navíc mohlo být už 2:0, ovšem Blažek se tentokrát vytáhl a Breznanika vychytal. Až po hodině hry si byli schopní svěřenci trenéra Chovance něco vypracovat. Vackův volný přímý kop si málem srazil do vlastní sítě Gecov. Hostům se nadále nedařilo, Wilfried se sice dostal ke střele, ale branku netrefil.

K vyrovnání nedošlo ani po střele Vacka, kdy David Bičík předvedl efektivní zákrok. Deset minut před koncem se Spartě podařilo vyrovnat, Chovanec měl šťastnou ruku, když do hry poslal Kamerunce Kweukeho. Silový útočník dotlačil míč do branky hlavou - 1:1. Liberečtí ale mohli vzápětí zase vést, Gebre Selassi našel před brankou Keriče a ten si vylámal zuby na Blažkovi.

Nečekaný obrat dokonala Sparta pár minut před koncem, Wilfried z voleje parádně trefil balon a Bičík byl bez šance - 1:2. Diváci se ještě dočkali neukázněného fanouška s šálou Sparty, který vtrhl na hrací plochu, Liberec už však vyrovnat nedokázal.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (18)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
Losinho

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanouek sparty si Přeju aby sparta prohrála a ten šašek Chovanec byl konečně odvolán

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně fanoušek sparty ktery nema v hlavě pivní kostku.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si přeju aby Chovanec skončil ale nechci aby Sparta zejtra prohrála docela by mě zajímalo proč se fanoušci nevzbouřej a nevyženou ho jako Hřebíka skandovánim celýho stadionu Chovanec ven!!!! ! Kdyby byly proti němu skoro všichni fanoušci na stadionu tak si myslim že by to moch vzdát a jít konečně pryč jinak už fakt nwm .zítra to vidim na 1:0 pro Spartu gol dá Kadlec .

Reagovat
smazaný uživatel

Zítka - Adiaba, Brabec (Hoheneder), Řepka, Pamič (Krob) - Kladrubský - Sionko, Kucka, Matějovský, Kadlec - Wilfried to sem teda zvědavej

Reagovat
goodbay

Come on Sparta!! Bude to těžké, ale nechápu, jak si někdo jako fanoušek Sparty může přát prohru svýho milovaného klubu Musíme už prostě pořádně zabojovat o výhru

Reagovat
smazaný uživatel

remízovej zápas

Reagovat
vanGomm

Tip oba týmy dají gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nap... ta zk... sparta si to zase koupila, jako obvykle...

Reagovat
smazaný uživatel

ale tvoje bába si to koupila

Reagovat
smazaný uživatel

za 15 minut 8:1 na fauly a minimálně polovina na žlutou, nepadla ani jedna... nevim kdo co koupil teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuji,že si Sparta koupila gol Bonyho,ten byl výstavní.Za ten se be se nemusel stydět ani Lionel Messi!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, kašpare, se nejdřív nauč psát. btw. Messi by se za takový gól styděl

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta me potesila vuli v zaveru zapasu, za vitezstvim sli pekne, i kdyz hra po vetsinu zapasu stala za hovno. Ale je to dvousecny, Chovanec tam bude strasit porad dal....

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč nehraje Matějovský v základu po jeho příchodu na hřiště tam rozdával výborný přihrávky a dokázal podržet míč a hlavně ho moc neztrácel,Kweuke by měl taky hrát v základu dokáže podržet míč a taky umí dobře rozehrát další zápas by to mělo vypadat takhle Blažek,Kladrubský pokud tedy nebude moc nastoupit Kušnír,Brabec,Řepka,Pamič,Vacek,Kucka,Matějovský,Podaný,Wilfried,Kweuke

Reagovat
Squinty

Petřík ven, nevím co tam ještě dělá..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele