11. kolo
04.10.2010 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Sparta Praha 0:1

Ostře sledovaný duel mezi pražskou Spartou a olomouckou Sigmou nepřinesl žádný mimořádně atraktivní duel. Především domácí se dostávali do zakončení velmi těžko, a také proto nakonec prohrálii. O třech bodech pro hosty rozhodl proměněnou penaltou Kucka.

Sigmě vstup do zápasu vůbec nevyšel. Hned v úvodní desetiminutovce Spartě dovolila dostat se do dvou velmi slibných šancí, které zaváněly gólem. Tu první měl na svědomí Manuel Pamič, jenže po výborném centru Sionka nezakončoval přesně. Už o malou chvíli později se objevil na hranici ofsajdu Wilfried, hlavou přiťukl míč mladému Kadlecovi, ten však v jasné tutovce minul bránu Drobisze.

Následně se ale Olomouc oklepala a už k ničemu výraznému Spartu nepustila. Tempo hry bohužel začalo postupně opadat a diváci až do konce poločasu neviděli žádnou skutečnou gólovku. Když už se náhodou dostal některý z týmu do zakončení, většinou chyběla přesnost. V případě nouze zasáhli pozorní brankáři. Stav utkání tak nezažil žádnou změnu.

Po změně stran se pokračovalo v podobném duchu. Fanoušci opět byli svědky velmi pozorných a opatrných výkonů, a proto gólové příležitosti jaksi chyběly. Necelých dvanáct tisíc diváků proto děkovalo za každou pološanci, která přinesla alespoň trochu vzruchu do hry. Velmi nebezpečná akce mohla vzniknout například v 62. minutě, po výborném pasu Kadlece se dral dopředu Wilfried, na poslední chvíli byl ale zastaven stoperem Škerlem.

O zhruba patnáct minut později mohla Sparta rozhodnout o svém vítězství. Podaný centroval od rohového praporku, v pokutovém území zakončoval Wilfried, svou střelu ale poslal pouze do bránícího Ordoše. Rozhodující moment celého zápasu přišel dvě minuty před koncem. Rossi zahrál v pokutovém území rukou, a tak rozhodčí Drábek odpískal pokutový kop. Ten s jistotou proměnil Juraj Kucka a zařídil Spartě tři body.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

olomouc-sparta 3-2

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra hostu...tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Aris1914

doufám, že se na andráku bude všechno dít k k naší radosti. Minimálně zlutá pro Řepku, plnej stadion a výhra o dva góly. Jestli se tohle splní, tak budu štastnej, že mě ani ti příchozí pepíci nenaserou :D

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Losinho

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0.1 ACSE4EVER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA Olomouc 3 : 0 Sparta Praha

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
vanGomm

Sparta má už 3 prohry a to je pro ní za 10 zápasů celkem dost.Asi si už nemůže dovolit prohrát,ale Olomouc má teď také docela kvalitu a navíc je doma,vyhází mě to tedy nejspíše na X.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc sa nemôže dostať do svojej hry, Sparta je nebezpečnejšia, Řepka zatiaľ bez karty, chcelo by to gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase z tak hlúpej ruky byť nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to pískalo za ... to se fakt nevidí... na začátku a na konci měla být pentle proti Spartě, pak několik situací který vyhodnotil úplně blbě... a čároví taky nepomohli... chtělo by to stížnost na Drábka... ale ta Rossiho ruka byla jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě neuznali Wilfridovi gola

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Aris1914

Cirkus "železná Sparta" opět účinkoval se stejným představením jako obvykle. Děkujeme za zážitek za rok nashle.

Reagovat
smazaný uživatel

zase je tlačili rozhodči kdyš už nato nema samotna sparta tak ji pomužou hruza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele