21. kolo
20.03.2011 17:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Teplice - Baník Ostrava 4:0

Teplice napravily týden staré zaváhání a před domácím publikem zvítězili nad Baníkem Ostrava jednoznačným poměrem 4:0.

Od úvodního hvizdu bylo patrné, který z týmů se požene za třemi body. Aktivní kombinační hra domácích slavila úspěch v podobě vstřeleného gólu již po osmi minutách hry. Verbířův rohový kop proměnil ve vedení přesnou hlavičkou Vachoušek - 1:0

I nadále měli ze hry více žlutomodří, zatímco Baník se prosazoval velmi těžko a k výraznějšímu ohrožení Slavíkovy brány se nedostal. Domácí publikum mohla těšit přesná a nebezpečná hra týmu Teplic, aktivní byl mimo jiné také nestárnoucí Pavel Verbíř.

Do přestávky se domácí navíc zaslouženě dočkali další branky. Formu z posledních utkání potvrdil Mahmutovič, který po další standardní situaci prostřelil ostravského Daňka a dostal svůj tým již do dvougólového vedení. To mohl po chvíli navýšit Mareš, Daněk, spolu s Frydrychem ale tentokrát hosty od další branky zachránili. Před přestávkou navíc mohl korigovat skóre Šmejkal, ovšem trefil jen brankáře Slavíka.

I ve druhém poločase pokračovala hra v podobném duchu. Ve 48. minutě navíc uviděl druhou žlutou kartu hostující Šmejkal a proti oslabenému soupeři si tak Teplice mohli s chutí zaútočit. Při krásné akci například přistrčil Hošek míč patičkou Verbířovi, ten se však ocenění za svůj výkon v podobě gólu nedočkal.

Zahřmělo až o pár minut později. Za faul na Mahmutoviče byla nařízena penalta, kterou trochu se štěstím proměnil Vachoušek - 3:0. Na konečných, ovšem podle průběhu utkání zasloužených 4:0 upravil po hrubce Daňka domácí Mareš. Baník si mohl ze Stínadel odvést i pověstného bůra, Vondrášek však tutovku neproměnil.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 2 -Mahmutovic,Vondrasek.-Zeher,Frejlach

Reagovat
patrikhm

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

pro me bez tipu .....ale preji si at Banik odveze aspon bod....

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
Losinho

1:1

Reagovat
vanGomm

Teplice vlastně v lize už o nic nehrají a tento zápas by mohl skončit jako X.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavik

,Vidlicka,Hosek,Matula,Rosa

,Kalivoda,Vachousek,Ljevakovic,Mares

Mahmutovic,Vondrase

Danek

Reznik,Bolf,Neves,Smejkal,

Lukes,Marek,Frejlach,Hubsbauer

Varadi,Zeher

1 1Mahmutovic,-Lukes

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju 0, přeju si 2

Reagovat
Veselac

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

pááááável verbíííř!

Reagovat
smazaný uživatel

díky, kluci! FKT!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele