30. kolo
28.05.2011 17:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - 1. FC Slovácko 1:1

Poslední zápas aktivní kariéry Pavla Verbíře skončil remízou. Teplice se se Slováckem rozešly smírně 1:1.

Do utkání, ve kterém nešlo ani tak o výsledek jako spíš o rozlučku s teplickou legendou, vstoupili lépe domácí. Po úvodním oťukávání se v 15. minutě dostali do vedení zásluhou Rosy, který hlavou zužitkoval centr od rohového praporku, hádejte koho? Ano, Pavla Verbíře. Střelec oslavil brankou svůj stý zápas, přihrávající pak svoji derniéru.

Slovácko se ale do Teplic samozřejmě nepřijelo odevzdat ve prospěch oslavujících domácích fanoušků. Příležitost vyrovnat skóre mělo hned v několika případech, přičemž aktivní byl zejména Volešák. Nejprve záložník Slovácka zkoušel chytře přehodit domácího brankáře, ale stav zůstal nezměněn. Poté vysunul Hlůpika, ten však Grigara neprostřelil.

Před koncem poločasu se ke slovu dostali opět domácí. Svou aktivitou si vynutili sérii rohových kopů a před hostujícím brankářem Hečou bylo pořádně rušno. Do kabin se ovšem šlo za jednobrankového vedení domácích.

Po přestávce hosté opět pokračovali ve snaze smazat vedení Teplic. Nebezpečně hlavičkoval Valenta, Grigar ale stále držel nulu. Rušno bylo v samotném závěru utkání. V 80. minutě vystřídal Vachouška Pavel Verbíř junior a zahrál si tak nejvyšší soutěž se svým otcem.

Oslavu v Teplicích ale nakonec, alespoň co se výsledku týče, zkazil domácí stoper Hošek, který nešťastně nakopl odskočený balón do vlastní brány a zajistil Slovácku bod. Poslední minuty již pak patřily oslavám a loučením s teplickým patriotem, Pavlem Verbířem.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 1-Mahmutovic,Mares,Dosek,-Svancara

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni fanoušci 1.FC Slovácka si určitě zaslouží aby se jejich tým nacházel na lepší pozici než je nyní. Na stadion v Uherském Hradiští chodí v Gambrinus lize nejpočetnější návštěvy a určitě se nechtějí dívat na to jak jejich tým prohrává. Ať už tento zápas dopadne jak dopadne tak pozice týmu 1.FC Slovácko v tabulce nebude ta, kterou by si přáli fanoušci. I já jsem byl jeden s lidí kteří před sezonou věřili že náš tým má na první polovinu tabulky a opět se musíme spokojit s tím že jsme se zachránili. Doufám že další sezona v podaní 1.FC Slovácka bude daleko lepší než ty dvě předchozí!!!!! V týmu sse ale musí něco změnit. Určitě musíme sehnat nějaké posily nejmíň tři dobré hráče jednoho do obrany, který by tovšechno řídil ze zadu, dalšího do zálohy, aby tvořil hru a ještě nějakého kreativního útočníka a možná i nový trenér by nebyl špatný. Současný není špatný, ale neumí si v týmu zjednat pořádek !! Jednoduše to chce před další sezonou pořádně posílit, aby tým mohl bojovat v popředí tabulky, protože to si všichni fanoušci našeho týmu zaslouží !!!

Reagovat
AjaxFans

Tak mají vedení pěkně okecávání,na to jaký máme kadr,bysme meli být o pár míst jinde než těd.

Křejčí by měl jít ven a Soukup přerazen na jinou pozici.Chtělo by to přísného trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

To by chtělo

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě můj tip : 1.FC Slovácko hrálo s Teplicemi 1 zápas tohoto ročníku a překvapivě vyhrálo 3:0 a já věřím, že se jim něco podobného povede i v závěru tohoto ročníku.

FK Teplice 0 : 2 1. FC Slovácko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele