19. kolo
06.03.2011 16:30 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 5:0

Takhle si Brněnští boj o záchranu rozhodně nepředstavovali. Mladá Boleslav doma doslova přejela Zbrojovku 5:0 a získala důležité tři body v boji o evropské poháry. Brnu se záchrana zase o něco vzdálila.

Domácí odstartovali kanonádu v sedmé minutě, krásná Mendyho ulička měla být zužitkována Kuličem, tomu střela nesedla ideálně, míči do sítě ale naštěstí pro něho pomohl Simerský - 1:0 pro Mladou Boleslav.

Boleslav byla jasně lepší, Marek Kulič v další vyložené šanci trefil pouze boční síť a o pět minut později dokonce břevno brněnské branky. Převaha domácích byla tak zřetelná, že vyústila v druhý gól. Simerský zle chyboval a dvojice Chramosta - Kulič nekompromisně trestala. Zakončoval druhý jmenovaný - 2:0 pro Mladou Boleslav. Zbrojovka toho moc neukázala a Miller nemusel zasahovat, a to ani v případě, kdy Rabušic rybičkou minul míč. Nicméně poločasový výsledek 2:0 pořád nebyl z hostujícího pohledu tak strašný. Po změně stran se ale Brněnští úplně sesypali.

Mendymu stačily pouhé čtyři minuty, aby prostřelil Bureše z hranice pokutového území, Boleslav vedla už 3:0 a stále to nebylo v jejím podaní vše. Za další čtyři minuty prodloužil Rolko roh na Procházku a ten hlavou zvýšil na 4:0. Brno bylo úplně vymazáno, v další šanci trefil šibenici Chramosta, ale krásná branka mu nemohla být pro ofsajd uznána.

Jan Chramosta usiloval o nápravu, jenže ani v 64. minutě nebyl úspěšný. Jeho pokus obstřelit Bureše vyšel naprázdno. Brněnští by si přáli konec, ale ten byl v tuto chvíli v nedohledu. Kalinovu střelu ještě vytáhl Bureš, ale na zakončení Chramosty už byl krátký - 5:0. Za dvě minuty dal Chramosta další gól, znovu byl v ofsajdu a opět nebyla jeho branka uznána. Mladou Boleslav to nemuselo mrzet, výhra 5:0 je více než výmluvná.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4 1 Chramosta da hatrick.

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
paomara

tipnu haluz: 0:2 (Došek 2x)

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro

Reagovat
Veselac

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to Brno pujde dolu, tak se jen tak zpatky nedostanou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele