28. kolo
15.05.2011 17:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 1:2

Mladá Boleslav si připsala pátou porážku v lize v řadě. Tentokrát doma nestačila na Jablonec.

Oběma týmům v lize prakticky o nic nejde. Jablonec má jisté třetí místo a postup do předkola Evropské ligy, zatímco Boleslav se bude na vybojování podobného úspěchu soustředit ve finále domácího poháru.

Přesto však v utkání nouze o šance ani vstřelené góly nebyla. Vyrovnaný úvod zápasu, kdy se do zakončení tlačily aktivně oba týmy, převážil výsledkově na stranu svého týmu již v 8. minutě jablonecký Piták. Po Millerově zákroku proti Eliášově střele pohotově dorazil za záda boleslavského brankáře - 0:1.

Domácí se snažili o vyrovnání, aktivní byli především Mendy či Dimoutsos. Z dalšího vstřeleného gólu se ale ve 24. minutě opět mohli radovat hosté na druhé straně hřiště. Pitákův centr si totiž ve snaze odhlavičkovat míč na rohový kop srazil boleslavský Mach do vlastní brány. Miller neměl šanci - 0:2.

Ani po druhé vstřelené brance se domácí nepoložili a nadále dobývali jabloneckou tvrz. Po dalších náznacích šancí se dočkali i snížení. Ve 32. minutě zakončil Kuličovu akci přesnou ránou Řezníček - 1:2.

Hned vzápětí se málem mohli domácí fanoušci radovat z vyrovnání. Kapitán Kulič vysunul Mendyho, ten ale pouze trefil vybíhajícího Valeše. Ve zbývajících minutách prvního poločasu byly vidět další pokusy o úpravu skóre na obou stranách, do kabin se ale šlo za jednobrankového vedení hostí.

Ve druhé půlce pokračoval podobný obraz hry. Domácí tvořili hru a hnali se za vyrovnáním. Aktivní Mendy po jedné z akcí trefil tyč Valešovy brány. Na druhé straně se připomněli i hosté, střelec Kovařík však Millerovu bránu netrefil.

S blížícím se závěrem utkání byly k vidění spíše fauly než fotbalově pohledné akce. Přestože na domácích byla vidět velká snaha o vstřelení gólu, větší šanci si vypracovat nedokázali. Závěr utkání v podání domácích připomínal v útoku spíše křeč, která nakonec vyústila v již pátou porážku v lize za sebou.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 3-Chramosta,-Vosahlik,Kovarik,Pitak

Reagovat
Veselac

X

Reagovat
naheCZ

1:3 (Chramosta - 3x Lafata)

Reagovat
Krausio_Real_M

Nám to zase jde

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele