10. kolo
26.09.2010 17:00 CET
3 : 3
(2:1)

Reportáž

FC Hradec Králové - FK Ústí nad Labem 3:3

Souboj dvou nováčků Gambrinus ligy přinesl velmi zajímavou podívanou okořeněnou hned šesti góly. Ústí otočilo nepříznivý stav a bylo velmi blízko cennému vítězství, v samotném závěru však vyrovnal Pavel Dvořák a oba týmy se tak rozešly smírně.

Nástup do zápasu vyšel Hradci skutečně výborně. V úvodních minutách byl velmi aktivní a gólman Novák se musel mít pořád na pozoru. I přesto ale už po pěti minutách inkasoval. Obránce Chleboun si naskočil na centr Rezka z rohového kopu a nekompromisně zakončil. O malou chvíli později to mohlo být už o dvě branky. Z hranice šestnáctky ovšem Fischer vysoko přestřelil.

Ve 25. minutě byl nesmírně blízko brance Dvořák, jeho střelecký pokus nakonec vykopl z brankové čáry až stoper Džuban. O tři minuty později nakonec udeřilo Ústí. Přízemním centrem našel Jiráček mladého útočník Krauta, který v pádu úspěšně zakončil. Avšak ještě před přestávkou daroval rozhodčí Královec domácím penaltu. Její exekuce se ujal Pavel Černý a nemýlil se.

Ovšem pět minut po změně stran dokázalo Ústí opět srovnat krok. Tentokrát se prosadil po přesném pasu útočník Jindráček. I v dalších minutách byli hosté mnohem lepší a Hradec musel v mnoha případech zachraňovat až gólman Lindr. V 60. minutě proti Doležalově tvrdé střele se mu to ještě povedlo, o čtyři minuty později už ale tolik štěstí neměl.

Rohový kop prodloužil za sebe Pavel Džuban, míč doputoval až ke Krautovi, jenž zaznamenal druhou branku v utkání. Svěřenci trenéra Kotala následně okamžitě zvýšili své úsilí a toužili pochopitelně minimálně vyrovnat. Blízko byl po přihrávce od Kocourka záložník Rezek, nemířil však přesně. V závěru na sebe nejvíce upozornil útočník Pavel Dvořák. V 77. minutě sice ještě bránu minul, těsně před koncem však z těžké pozice vsítil šestý gól utkání a zajistil Hradci bod.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

1:2

Reagovat
Infecto

3-1

Reagovat
vanGomm

Hradec uspěl se Spartou a Slavii,tady by to mělo být za 1,ale jak to už tak chodí asi to jednoduché nebude.Tipnu X2 a ten kurz 1,90 je na tu vyrovnanost v tabulce docela slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že budu moct v práci všem Slávistům po nedělním zápase říct:tak jsem 2 body před Váma,takže věřím že Hradec nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec - Ústí 2:0

Snad hradeckou kombinaci neztíží terén...to by byla škoda!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele