18. kolo
27.02.2011 15:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

České Budějovice - FK Teplice 2:2

Duel mezi Českými Budějovicemi a Teplicemi vítěze nepoznal. Oba týmy se totiž rozešly zaslouženě s remízou 2:2.

První poločas vyšel o poznání lépe domácím, kteří už od začátku působili aktivněji a po zásluze šli do vedení jako první. Blízko vstřelení branky byli již ve třetí minutě. Peckovo zakončení ale dokázal včas zblokovat jeden z teplických zadáků. Po patnácti minutách hry pro změnu tvrdě vypálil Otepka a Grigar měl plné ruce práce, aby jeho střelu zneškodnil. Krátce na to měl šanci Ondrášek, jenže nehlavičkoval přesně.

Vytoužený gól vstřelilo Dynamo až ve 26. minutě. Na Otepkův centr z přímého kopu si naskočil kapitán David Horejš a míč se štěstím poslal do brány. O pár okamžiků později se skóre měnilo podruhé. Schopnosti své levačky převedl Zdeněk Ondrášek a navýšil vedení domácích. Teplice se sice po většinu času trápily, i přesto ale těsně před přestávkou zásluhou Jakuba Mareše snížily opět na rozdíl jediné branky.

Úvodní minuty po změně stran nepřinesly žádné zajímavé momenty. Z ničeho nic ovšem nakonec hosté dokázali vyrovnat. Druhý gól si na konto připsali v 58. minutě. To se dopustil velké chyby kapitán David Horejš a útočník Libor Došek již věděl, jak míč neomylně poslat do brány.

Pro Dynamo mohlo být dokonce ještě hůř. Brzy na to totiž postupoval sám na Kučeru útočník Alen Melunovič, recept na domácího gólmana ale nenašel. Ihned z protiútoku byl po přečíslení ve výborné palebné pozici pro změnu Luboš Pecka, jenže ani on si gólovou radost užít nemohl. V závěru mohly oba týmy zvrátit vedení na svou stranu, ovšem své šance přetavit v gólovou trefu nedokázali. Na budějovické straně selhal Stráský, na té teplické pro změnu hned dvakrát neuspěl Mahmutovič.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 oba Ondrášek

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
Veselac

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele