4. kolo
07.08.2010 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Bohemians 1905 - 1. FC Slovácko 1:0

Bohemians 1905 "doma" v Edenu porazili v úvodu dobře hrající Slovácko 1:0. Klokani tak mají na svém kontě pět bodů, Slovácko má o bod více. Jedinou trefou se do střeleckých análů zapsal Lukáš Hartig.

První vážnější pokus vyslal směrem na branku Klokanů hostující Volešák, byť nepřesně. Celé akci předcházela chyba Lukáše. Okamžik na to hrozilo Bohemians 1905 další nebezpečí, Ondřejka se krásně uvolnil ale stejně jako Volešákovy chyběla větší přesnost. Slovácko bylo aktivnější, jenomže se hraje na branky, a ve 22. minutě jednu vstřelila Bohemka. Lukáš Hartig ukázal své ofenzivní kvality a pěknou individuální akcí překonal brankáře Filipka - 1:0 pro domácí. Za dalších deset minut mohlo být vedení Bohemians dvojnásobné, Moravec po narážečce s Nešporem pořádně prověřil brankáře Filipka. Závěr poločasu byl poměrně dost hektický, nejprve měli domácí další velkou šanci, to když přímý kop Kaufmana nasekal pořádnou paseku. Brankář Slovácka míč vyrazil k Nešporovi, ten napálil Filipka a Hartig z další dorážku vstřelil branku. Nicméně ta nebyla pro odmávaný ofsajd uznána. Na druhé straně hlavičkoval z vynikající pozice po centru Valenty Ondřejka ale Sňozík na míč dosáhl.

Také ve druhém poločas se hrál zajímavý a atraktivní fotbal. V 52. minutě nastřelil břevno Štohanzl, domácí fotbalista se pokoušel přehodil vyběhnutého Filipka. O minutu později měl Filipko další kvantum práce. Zlikvidoval Kaufmana i Štohanzla. Po hodině hry si Filipko přeci jenom vybral slabší chvilku, naštěstí pro hosty ho ale na brankové čáře zastoupil Fujerík. Slovácku tekl čas ale pět minut před koncem utkání si hosté vytvořili přímo tisíciprocentní šanci na vyrovnání. Košút nastřelil tyčku a odražený balón napálili hráči Slovácka do ležícího Sňozíka. Naděje na dělbu bodů držel hostům brankář Filipko, dalším zákrokem zneškodnil Kaufmanův přímý kop. Nastavovala se pouze jedna jediná minuta a v té Slovácko už vyrovnat nedokázalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
klokan.paul

2:1

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud zopakujem tu aktivní hru, kterou se zatím prezentujem, tak 1:3

Reagovat
AjaxFans

Proti betonu to nepude.Bude to těsné,tipuju 0 : 1

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

x

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou vysílají to nekde v televizi??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele