14. kolo
01.11.2010 18:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 1:1

Pondělní dohrávku kola tentokrát obstaral Jablonec, který na svém trávníku přivítal Mladou Boleslav. Ta se mohla v případě výhry vyšvihnout na třetí příčku, jenže to se jí nepovedlo. Zápas totiž vítěze nenašel. Oba týmy se rozešly s remízou 1:1.

Úvodní desetiminutovka nabídla nezvykle hned dvě branky, po jedné na každé straně. Jako první se prosadili hosté. Po rychlém útoku centroval z pravé strany Mendy, míč si zpracoval útočník Řezníček, který sice následně trefil gólmana Špita, od něj se ale balón odrazil do brány.

Už o pět minut později byl stav opět nerozhodný. Zpoza šestnáctky vypálil Tomáš Pekhart, jeho střela rozhodně gólové parametry neměla, gólman Šeda ovšem nebyl schopný míč zkrotit a ten překvapivě skončil v síti.

Mladý český reprezentant mohl zanedlouho přidat další zásah, tentokrát ale byla jeho střela zblokována. Ve 26. minutě se prosadil zkušený Marek Kulič, jenže pro drobný ofsajd nebyla branka uznána. Těsně před poločasem vyslal na hostující branku tvrdou ránu Tomáš Jablonský, gólman Šeda ale předvedl výborný zákrok a zabránil inkasování.

Po deseti minutách druhé půle si naběhl na kolmici od Kuliče mladý Jakub Řezníček a bez problémů Michala Špita prostřelil, pomezní rozhodčí ale odmával ofsajd. Televizní záběry však jeho rozhodnutí nepotvrdily, a tak měl gól platit. Už o pár sekund později pálil nebezpečně Opiela, a také on Špita dokázal překonat. Jenže na brankové čáře nakonec odkopl míč do bezpečí Karel Piták.

V 65. minutě konečně zahrozil i Jablonec. Těsně vedle tyče však pálil Jan Kovařík. O deset minu později hlavičkoval nebezpečně Tomáš Pekhart, ovšem Jan Šeda jeho šanci zneškodnil. I proto v zápase už žádná branka nepadla.

Autor: Tomáš Honajzer / idnes.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Krausio_Real_M

1:3

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
vanGomm

Oba jsou z poháru "odpočatí",tak jsem zvědav co předvedou v lize.Mj.Jablonec je v lize na remízu a M.Boleslav na prohru,tip tedy 1X.

Reagovat
smazaný uživatel

x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele