22. kolo
02.04.2011 18:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - Slovan Liberec 0:0

Baník doma ztratil další body a s Libercem jen remizoval 0:0. Domácí tak zůstávají v sestupovém ohrožení, Liberec je s bodem nejspíše spokojen.

Ostravané byli v úvodu mírně aktivnějším týmem, ale s první velkou šancí vyrukoval až Liberec. Centr Fleišmana mohl dopravit do sítě hlavou Jiří Štajner, ovšem brankář Daněk se vytáhl skvělým zákrokem. Podobná akce byla k vidění i na druhé straně, ve 28. minutě totiž hlavičkoval Neves, ale proti byl brankář David Bičík. To byly dvě největší šance prvního poločasu, více k vidění nebylo.

V 53. minutě předvedl další dobrý zákrok Bičík, tentokrát hlavičkoval Řezník a o chvíli později neuspěl ani Adam Varadi. Hrál se podobný fotbal jako v prvním poločase, Baník příliš šancí neměl, za to Liberec v závěru pořádně hrozil.

Čtvrthodiny před koncem napřáhl Lukáš Vácha a domácí borce zachránila tyč! I sedm minut před koncem měli Ostravané štěstí, Dočkal se řítil na brankáře Baníku sám, ovšem branku trestuhodně minul. Liberec byl v závěru lepší a mohl urvat vítězství, Nezmar po centru Breznanika mířil opět vedle. Diváci v zápase branku neviděli a oba celky si tak připisují po bodu za remízu 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 2-Frejlach,-Nezmar,Stajner

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

liberec nevyhral v ostrave už 7 let,ani tet nevyhra 1:1.

Reagovat
Kepy_FCB

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda ostuda ostuda,pane marku jsem čekal vic od vas,radši ber si kufer a běž spet do Slovenska,za pana Koubeka aspon jsme měli krasni a utočni fotbal.Mě chceme Banik mě chceme Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší tým jara...už se v HK těšíme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele