24. kolo
16.04.2011 18:20 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - Bohemians 1905 0:0

Baník Ostrava remizoval v sobotním zápase s Bohemians 1905 0:0 a stále nemá zaručenou záchranu. Naopak Klokani se díky cenné remize znovu přiblížili pohárům a pokračují v dobré jízdě.

V utkání sice branka nepadla, ale diváci se nenudili, protože se hrál poměrně dobrý fotbal. Baník byl lepším a aktivnějším týmem, jenže obrana Klokanů byla k nepřekonání. Po půlhodiny hry se hosté dostali do dobré šance, jmenovitě Moravec, ale Daněk v brance Baníku se činil na výbornou a míč vyboxoval.

Po změně stran vytáhl těžký zákrok i Sňozík, na kterého nevyzrál Adam Varadi. O pár minut později vyslal krásný centr Řezník, ale Frejlach minul a mohl svojí šance litovat. Na druhé straně mohl rozhodnout o výhře Klokanů Škoda, jenže Daněk ostravský Baník znovu podržel. Utkání spělo do remízového konce a nakonec také dospělo. Baník doma opět nedokázal vyhrát, naopak Bohemians potvrdili dobrou formu a z Bazalů si vezou cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 2

Reagovat
smazaný uživatel

2 0

Reagovat
Tomtaf

4:2

Reagovat
Kepy_FCB

Další díl manéže Karola Marka ...

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí vyhrajou 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
vanGomm

Ostrava potřebuje vyhrát,ale na druhou stranu Bohemka už v lize o nic nehraje a může hrát uvolněně.Z tohoto pohledu je to na tipování těžké utkání.Tady budu ale víc věřit Ostravě.Přece jenom má tu motivaci o dost větší a proto 1.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 smrt baníku

Reagovat
smazaný uživatel

holá .liga volá

Reagovat
smazaný uživatel

liga volá no

Reagovat
smazaný uživatel

Ten baldery je ale trouba,chce někoho naštvat a ani to neumí pořádně napsat.Tupec!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele