18. kolo
26.02.2011 16:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

1. FC Slovácko - Bohemians 1905 1:3

Bohemians 1905 vstoupili výborně do jarní část sezóny a z Uherského Hradiště si vezou tři body za překvapivou výhru nad Slováckem v poměru 3:1.

Pokud někdo usuzoval na výsledek podle zimních přípravných utkání, bylo dobře, pokud si nevsadil peníze. Za výbornou fotbalovou kulisu byli fanoušci odměněni čtyřmi góly, ke smůle domácích diváků však padly tři za záda gólmana Filipka.

Do utkání vstoupili o něco aktivněji domácí, mírnou územní převahu však nedokázali proměnit v uklidňující gól. Ve větší šanci se ocitl snajpr zimní přípravy Ondřejka, který ale po přihrávce aktivního Švancary nepropálil Sňozíka.

O chvíli později tak zahřmělo na druhé straně. Po rohovém kopu vznikl před domácí bránou závar, který ukončil záložník Štohanzl, když skluzem uklidil míč do sítě - 0:1.

Inkasovaný gól vyburcoval domácí k ještě větší aktivitě, vidět byl opět zejména agilní Švancara. Bohužel pro domácí ani jedna z akcí nevedla k vyrovnání, naopak po půlhodině hry vybídl patičkou vršovický Škoda k další trefě střelce dne Štohanzla - 0:2.

Po změně stran byli opět blízko skórování domácí hráči. Po Fujerikově centru pálil Švancara. Sňozík však jeho ránu vytlačil na břevno a nedovolil tak dostat domácí zpět do zápasu ihned po příchodu z kabin.

V 66. minutě se domácí přece jen radovali. Další z mnoha rohových kopů dokázal proměnit ve snižující trefu Kordula - 1:2. Více než dvacet minut tak hráči Slovácka ještě měli šanci udělat něco s nepříznivým výsledkem. Tradičně výborně defenzivně hrající Bohemians však domácí již do větší šance nepustili, naopak v 73. minutě se dostal po zaváhání stopera Košuta do velké šance Moravec, více klidu ale klokanům nezajistil.

To se povedlo až o pár minut později Kaufmanovi, který z přímého kopu propálil všechny clonící hráče a Filipko našel míč opět až v síti. Závěr zápasu si hosté pohlídali a překvapivým vítězstvím tak navázali na skvělý závěr podzimu - vyhráli již počtvrté v řadě! Zato Slovácku se naopak ve čtvrtém domácím zápase v řadě nepodařilo získat ani bod.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
klokan.paul

2:3

Reagovat
Veselac

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1.Švancara - Kaufman. Plichta dobrá...

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko do teho !

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě překvapení.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele