25. kolo
23.04.2011 16:50 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Baník Ostrava 0:0

Slovácko si v bezgólovém utkání rozdělilo body s ostravským Baníkem, oba týmy se tak stále musí ohlížet za sebe směrem k sestupovým vodám. O dva body lépe na tom zůstali domácí, kteří tak mohou být s bodem spokojeni, i když byli mírně lepším týmem.

Utkání otevřela dalekonosná rána Kuncla, Daněk k míči plachtil marně, naštěstí pro něj i pro celý Baník však balon zamířil jen do boční sítě. První šanci Ostravy měl po Lukešově centru Kraut, ovšem minul. Ve čtrnácté minutě spálil zřejmě největší šanci zápasu domácí útočník Ondřejka, který obešel několik protihráčů a řítil se sám na Daňka, jenže společně s ním minul i branku.

O šest minut později pronikl do šestnáctky Švancara, připravil míč Ondřejkovi, jehož ránu z výhodné pozice vytěsnil Daněk s vypětím všech sil nad branku. Do prvního dějství se vešla ještě Volešákova technická střela mimo a Varadiho hlavička, se kterou si však bez větších potíží poradil brankář Filipko.

V pětašedesáté minutě to ze dvaceti metrů zkoušel ostravský Marek a Filipko se musel pořádně natahovat, aby míč vyrazil na roh. Třináct minut před koncem vyslal svou druhou dnešní krásnou ránu Kuncl, tentokrát snad chybělo ještě méně, než v prvním případě, Daněk se za míček pouze ohlédl, zasahovat ale nemusel.

Slovácko si tak s Baníkem rozebralo po bodu, Ostrava tak natáhla svou sérii bez vítězství na pět utkání.

Autor: Michal Hruška / idnes.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mně je fuk, kolik to skončí...hlavně ať Baníček vyhraje !!!

Reagovat
smazaný uživatel

2 1-Švancara,Ondřejka,-Varadi

Reagovat
randi

remíza jak vyšitá !

Reagovat
smazaný uživatel

1.FC Slovácko 3:1 FC Baník Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: UNDER 2,5 (kurz 1,6)

Slovácko za posledních 6 zápasů dalo 5 gólů. Baník je na tom "lépe", ten jich vstřelil slovy DVA góly. Poslední dva zápasy, když jel Baník na Slovácko skončil vždy under (0:2, 1:0). Sousedé z tabulky na 11. a 12. místě budou hrát opatrně. Jde o hodně a nemůžou si dovolit, aby jim soupeř vstřelil branku. Dneska bych vsadil UNDER za větší vklad. Všem přeju hodně štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi bookmaker ze studia fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Srbic

Reagovat
smazaný uživatel

Srbic nemohu!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele