23. kolo
05.04.2010 17:30 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 2:2

Plzeň doma remizovala se Spartou 2:2. Domácí se ujali vedení ve 47. minutě zásluhou Bakoše, v 83. minutě vyrovnal Wilfried a do vedení rudou armádu poslal tři minuty před koncem Kucka. Potom ovšem přišla poslední minuta zápasu a vyrovnání na konečných 2:2 z kopaček Rajtorala.

První příležitost měli po čtvrthodině hry domácí. Bakoš zprava odcentroval a míč si stáhl Blažek, v pádu ho ale neudržel a při Spartě stáli všichni svatí, protože žádný z hráčů Plzně se k přesnější dorážce nedostal. Po půlhodině hry se dostali k dobré příležitosti i Letenští. Kušnírovi se nepovedl centr, ale Daněk si s ním nevěděl rady a míč propadl na Kadlece. Ten ho poslal na Sionka, který ovšem v pádu netrefil odkrytou branku. Minutu před koncem první půle ještě nastal velký závar před letenskou brankou. Sparťané nedokázali dostat míč z pokutového území po centru Petržely a ke střele se tak dostal Navrátil. Jeho ránu vykopávali sparťané z brankové čáry. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Hned z kraje druhé půle přišla branka Plzně. Petržela našel volného Rajtorala, ten odcentroval a Bakoš dal hlavou gól, když pálil do protipohybu brankáře Blažka - 1:0. Vyrovnání přišlo až v 83. minutě, když se trefil Bony Wilfried. Opět se jednalo o branku vstřelenou hlavou, Wilfried využil centru Vacka a přes Bystroně skóroval - 1:1. Tento stav vydržel jen čtyři minuty, jelikož Sparta rychle otočila vývoj utkání. Zeman centroval od koncové čáry, Wilfried míč minul a gól padl až po šťastném odrazu od Kuckových kopaček - 1:2. To stále nebylo vše. Ve třetí minutě nastavení srovnal stav domácí Rajtoral. Ten využil obrovské chyby v obraně hostí a z pravé strany propálil Blažka - 2:2.

Sparta sice dokázala otočit nepříznivý stav, ale v závěru po velké chybě inkasovala a bere jen bod. Stále ovšem zůstává v lize neporažena.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

chce- li Sparta zasloužený titul toto utkání vyhraje.Jestliže nevyhraje titul získá,ale z neschopnosti druhých.Tip 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 jak víno!!!

Reagovat
Tomtaf

0:5

Reagovat
Losinho

Okulahodících 0:0.

Reagovat
goodbay

Zasloužená remíza. I když byla Plzen lepší, což se od domácího celku očekává, podcenila závěr a nakonec i ten bod musí ocenit. Sparta dlouhou dobu zaslouženě prohrávala, ale stačilo málo a mohla si odvést všechny 3 body.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele