21. kolo
24.03.2010 17:30 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 3:1

Plzeň splnila svou povinnost a stále se drží čela tabulky. Sice na Západočechy nečekala tentokrát snadná práce, jelikož do Štruncových sadů přijela Příbram, přesto nezaváhali a berou tři body. Ty si na konto připisují díky výhře 3:0.

Úvodní dějství příliš vzruchu nepřineslo a těžko říct, který tým byl blíže k brance. Přesto Plzeň, konkrétně kapitán Pavel Horváth, měla hned na začátku k dispozici přímý kop ze zajímavé pozice. Gólman Lukáš Krbeček však předvedl báječný zákrok a míč vyrazil. Milan Petržela se zanedlouho dostal rychle do vápna, avšak se svou gólovou příležitostí naložil prachbídně.

Po zhruba půlhodině hry se drali do šance také hosté, včas ale zasáhnul gólman Daněk a vše vyřešil rázným odkopem. Hra s postupem času uvadala, diváky z nudy dostal až nepřesnou dalekonosnou ranou Tomáš Rada. Útočníka Marka Bakoše pro změnu vychytal jistý gólman Krbeček.

Plzeň začala druhou pětačtyřicetiminutovku aktivně. Hned na úvod si na konto připsala několik rohů a také šance. Navrátila ještě dokázal Krbeček vychytat, o malou chvíli později ovšem zakončoval Daniel Kolář a tentokrát byl již hostující gólman bezmocný a poprvé v zápase kapituloval. Viktorka se snažila své vedení pojistit, ovšem Příbram stále držel jistý Krbeček, který si poradil i se zakončením Petržely.

Příbram byla téměř bezmocná. K pokutovému území Daňka se dostávala jen sporadicky, a tak jí nezbývalo nic jiného, než vyzkoušet štěstí z dálky. Jednou takovou střelou se prezentoval Marek Plašil, jemuž však scházela velká dávka přesnosti. V 67. minutě naopak na druhé straně hřiště rozvlnil síť přesnou hlavičkou útočník Marek Bakoš.

Tím ale Plzeň neskončila. Do konce zápasu vstřelil další branku Pavel Horváth. Ten nachytal hostujícího gólmanu krásnou ranou z přímého kopu. Příbram se nakonec dočkala alespoň čestného úspěchu. V samotném závěru se gólově prosadil Wágner.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hostům bude chybět Huňa, ten se po delším návratu na trávníku prezentoval červenou kartou a svému týmu tedy kapitán nepomůže.

a v předpokládané sestavě Huňa...to si to fakt po sobě nečtete nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si na konto připisují díky výhře 3:0.

ty jo, já nevím, jestli to vadí jen mě...ale beru Eurofotbal jako seriózní web o fotbale, takže opravdu nechápu takové drobné chyby, jež se vyskytují v každým druhým článku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele