19. kolo
14.03.2010 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 3:1

Olomouc předvedla v nedělní podvečer dobrý fotbal, od prvních minut tlačila svého soupeře. Příbram ještě na inkasovanou branku zareagovala, vyloučení Daniela Huni ji však zlomilo vaz.

Hubník už po třech minutách vystrašil Krbečka, ale jeho akrobatický pokus branku přelétl. Chvíli poté se po tečovaném centru Ordoše dostal Hubník do stoprocentní šance, zblízka mířil jen do brankáře. Tlak domácích neustal a po dvanácti minutách přinesl zasloužené ovoce.

A na gól se Olomouc ani moc nenadřela. Nohýnek vzal totiž vše pevně na svou hlavu, díky kteréž nechtěně přehodil vlastního brankáře. A nechybělo málo, aby Nohýnek vedení i pojistil. Ordošovu střelu tečoval do šibenice, Krbeček tentokrát stačil vyrazit. Po půlhodině hry mohl skórovat agilní Hubník, po přihrávce Rossiho proti němu čaroval skvělý Krbeček.

Nakonec se tak do šaten šlo za nerozhodného stavu. Rozhodčí ukázal kontroverzně k rohovému praporku. K odraženému míči se po centru dostal Hušbauer a pohotovou střelou vymetl šibenici hanácké branky.

Plány na body hostů značně překazil zkrat loňského kanonýra Huni. Ten v 55. minutě dostal první žlutou za protesty, aby za necelou minutu fauloval Rossiho a musel předčasně opustit olomoucký trávník. A příbramský problém jménem Šultes na sebe nenechal dlouho čekat.

V 62. minutě centroval Heidnreich na hlavu olomouckého útočníka, který poslal míč do protipohybu Krbečka. Po třech minutách centroval Ordoš, tentokrát Šultes usměrnil míč za brankovou čáru v pádu. Pojišťující gól teoreticky odpískal konec utkání. Sigma bez problémů kontrolovala hru, další branku ale už nepřidala.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele