20. kolo
20.03.2010 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - 1. FC Brno 0:1

Stínadla přišla v sobotu o svou nedobytnost. Brněnští fotbalisté potvrdili skvělou jarní formu a po výhře v Teplicích se tak Sparta udržela na pozici lídra.

Úvod zápasu sice patřil domácím, do vážnější šance se však dostal pouze Došek, který se ke střele odhodlával přespříliš dlouho. V dalším průběhu se Brno dostávalo do hry častěji, ale ani ono na obranu soupeře vyzrát nedokázalo. Nepřesnost hrála v první půli prim, nebylo se tak co divit, že se šlo do šaten bez branek.

Po změně stran se zlepšila hra především v moravském týmu. Nicméně Křeček pálil nad, Doškovu přízemní střelu kryl Slavík a při Rabušicovo dorážce Husárovy střely zaúřadoval dobrým obranným zákrokem Rosa. V náznaku šance se na druhé straně objevil Vondrášek, v dobré pozici ale na Sivův centr těsně nedosáhl.

Čtvrthodiny před koncem hrozil Mahmutovič. Nejprve se natřikrát snažil procpat míč k Burešovi, který jeho poslední pokus kryl. V další minutě mířil ke vzdálenější tyči, branku minul. Teplický tlak se nadále zvyšoval, Ljevakovič po odraženém centru pálil z vápna nad branku. Radost tak propukla na druhé straně, když si na Poláchův roh naskočil Jílek a hlavičkou u přední tyče rozvlnil síť.

Teplické snažení v posledních minutách už bylo marné, naopak Dostálkovu přihrávku mohl v druhý gól přetavit Okleštěk, ale Slavík předvedl solidní zákrok. Prohře už zabránit nedokázal, naopak Brno si připsalo už třetí jarní úspěch.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele